Προβλήματα για τον Νίκο Γαλανό, με την κατά 35 χρόνια μικρότερή σύντροφο του Έλενα Σαγανά

Προβλήματα για τον Νίκο Γαλανό, με την κατά 35 χρόνια μικρότερή σύντροφο του Έλενα Σαγανά
Όσο αθόρυβα πριν από δέκα χρόνια οι δυο τους αποφάσισαν να χαράξουν μια κοινή πορεία στην προσωπική τους ζωή παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, το ίδιο αθόρυβα επέλεξαν να βάλουν εδώ και λίγο διάστημα μια άνω τελεία στη σχέση τους.

Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί μεταξύ του μετά από κοινή απόφαση, με πολλούς φίλους και γνωστούς τους, να υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται στο μέλλον να τα ξαναβρούν, καθώς τρέφουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον ηθοποιό αναφέρουν πως ο Νίκος Γαλανός δεν σκόπευε να παντρευτεί ξανά, κάτι που το γνώριζε η Έλενα Σαγανά από την αρχή κιόλας της σχέσης τους.

Οι δυο τους το είχαν συζητήσεις αρκετά με την Έλενα να το έχει αποδεχτεί και να μην τον ζορίζει, γι' αυτό και όσοι τους γνωρίζουν, αναφέρουν πως η αιτία της απομάκρυνσής τους δεν είναι ο γάμος.

Άλλωστε το ζευγάρι ακόμα και μετά από δέκα χρόνια σχέσης δεν είχε περάσει στο στάδιο της συγκατοίκησης με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια ο καθένας να συνεχίζει να ζει στο σπίτι του εκτός από την περίοδο του κορωνοϊού που είχαν αποφασίσει να μείνουν στην οικία της Έλενας στο Μαρούσι.

Αυτές τις ημέρες ο Νίκος Γαλανός βρίσκεται στην Κύπρο για τις ανάγκες του πετυχημένου σήριαλ που πρωταγωνιστεί στο Mega “Γη της Ελιάς”.

Η σχέση του Νίκου και της Έλενας
Η Έλενα Σαγανά εδώ και πέντε χρόνια ήταν σε σχέση με το Νίκο Γαλανό. Ο ηθοποιός γοητεύτηκε και από την δυναμικότητά της, εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση. Η μελαχρινή καλλονή ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη