Γάμος στην Ελλάδα για τον Φίλιππο Γλύξμπουργκ


Μετά τον λιτό γάμο τους στην Ελβετία τον περασμένο Δεκέμβριο παρουσία των γονιών τους, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η αγαπημένη του Νίνα Φλορ ετοιμάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ελλάδα.
Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Σεντ Μόριτς της Ελβετίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2020, με τους γονείς τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Τόμας Φλόρ ως μάρτυρες, ο Φίλιππος και η Νίνα σκοπεύουν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.
Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, θα κάνει έναν γάμο που σίγουρα θα συγκινήσει τους γονείς του, αφού θα γίνει εκεί όπου παντρεύτηκαν οι ίδιοι πριν από 57 χρόνια.
Τα πάντα μάλιστα έχουν προγραμματιστεί στην εντέλεια εδώ και καιρό, και το ζευγάρι κρατά μακριά από τη δημοσιότητα τα σχέδια του γάμου που θα γίνει σε λίγες ημέρες στην Αθήνα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τα λουλούδια, το μενού, την ορχήστρα, τα φορέματα. Λίγες μέρες με το άγχος των προετοιμασιών του γάμου έμειναν για το ζευγάρι, που σε λίγες μέρες παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο.

Η Νίνα είναι Ελβετή και κληρονόμος της VistaJet, εταιρείας ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της. O Τόμας Φλορ βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019. Όσο για τη μητέρα της, η Καταρίνα Φλορ ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director, της ρωσικής Vogue, καθώς, της Vogue Hellas.

Η Φλορ έγινε Creative Director της VistaJet το 2018. Γεννήθηκε στην Ελβετία και πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Αγγλία και την Αμερική. Η ίδια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του Λονδίνου, της California όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και βρίσκει την ευκαιρία να επιδοθεί και στο αγαπημένο της άθλημα, το surf, και στο νησί Benguerra, όπου έχει δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο εναρμονισμένο με το περιβάλλον και τη φύση γύρω του.

Σε συνέντευξή της το 2018, η Νίνα είχε δηλώσει ότι, ναι μεν της αρέσει η πολυτέλεια, ταυτόχρονα όμως ευχαριστιέται να δουλεύει στη γη της υποσαχάρειας Αφρικής: «Μπορείς να με δεις να βάζω μόνη μου ξύλινα υποστυλώματα στην άμμο», έχει υποστηρίξει.

Ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ είναι το πέμπτο παιδί του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας. Μαζί έχουν αποκτήσει επίσης την Αλεξία, τον Παύλο, τον Νικόλαο και τη Θεοδώρα. Το 2021 θα μπορούσε να είναι μία ιδιαίτερα χαρούμενη χρονιά για την οικογένεια Γλίξμπουργκ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη