Εχασε την μάχη για την ζωή της η Αριάδνη Γερασιμίδου


Συγκίνηση για τον θάνατο της νεαρής δημοσιογράφου που νικήθηκε από τον καρκίνο
Μπορεί ύστερα από τέσσερα χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου να μην τα κατάφερε και σήμερα το πρωί να «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι νικημένη από τους πόνους, ωστόσο στη σύντομη ζωή της το χαμογελαστό κορίτσι κατάφερε να πραγματοποιήσει πολλά από τα όνειρά του.

Ήταν κάπου το 2020 όταν η Αριάδνη σε συνέντευξή της μίλησε για πρώτη φορά για τον εαυτό της δίνοντας ένα μικρό βιογραφικό για τα όσα είχε κατακτήσει μέχρι εκείνη την στιγμή, τα οποία δεν ήταν και λίγα, καθώς ήταν η μοναδική Ελληνίδα που είχε πάρει συνέντευξη από τον κορυφαίο Αμερικάνο οδηγό ράλι Ken Block και η μοναδική που είχε το δικαίωμα ψήφου για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στον παγκόσμιο γυναικείο θεσμό:

«Είμαι πάνω από 10 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, κάνω δοκιμές σε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 1200 αυτοκίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εντός και εκτός πίστας. Επί 3 χρόνια ήμουν παρουσιάστρια στο pre-show της Formula 1 στον Alpha και η πρώτη Ελληνίδα που πήρε συνέντευξη στον Ken Block. Τον αγαπώ, είναι τρελός! Έχω συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα Μέσα στη χώρα μας και ψηφίζω για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς στον παγκόσμιο γυναικείο θεσμό WWCOTY εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι αρχισυντάκτρια αυτοκινήτου στα SDNA.gr & Menshouse.gr και έχω εκπομπή αυτοκινήτου στον Love 97.5, ενώ διδάσκω μηχανοκίνητο αθλητισμό στη σχολή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Ένα από τα μεγαλύτερα μου project και προσωπική ιδέα, που προσπάθησα αρκετά χρόνια για αυτό, είναι το #SafetyFirstGR, όπου μέσα από ευχάριστα video θέλω να δώσω μια άλλη οπτική στον κόσμο για το σοβαρό θέμα της οδικής ασφάλειας. Πέραν της δημοσιογραφικής μου δραστηριότητας, διευθύνω μια εταιρία παραγωγής (GAPL) στα Βόρεια Προάστια.
Ένα από τα μεγαλύτερα project που έχω αναλάβει όντας στην οργάνωση παραγωγής ήταν το καλοκαίρι του 2019 με μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών του National Geographic Greece».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι φοβάται η Αριάδνη μπορεί να μην είχε αποκαλύψει τον Γολγοθά που βίωνε, ωστόσο είχε απαντήσει όλο νόημα:

«Τίποτε, έχω παίξει με τον θάνατο και προς το παρόν κερδίζω» κι έτσι ήταν μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου που αποφάσισε μέσα από ένα βίντεο να εξομολογηθεί την δική της πονεμένη αλήθεια, αφού όσο κι αν πάλεψε με όπλο της τις χημειοθεραπείες δεν κατάφερε να νικήσει το «θηρίο» μέσα της 

Ακόμα και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της, το οποίο είχε εμπιστευτεί σε αγαπημένο της πρόσωπο με την προϋπόθεση να το δημοσιεύσει στην σελίδα της στα social media μόλις εκείνη έφευγε από την ζωή, η Αριάδνη φαίνεται πως δεν είχε χάσει στιγμή το χιούμορ και την όρεξη της για ζωή, όπως αυτή πηγάζει και σε όλα τα επαγγελματικά βίντεο που ετοίμαζε και είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο :

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! ;) Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)».

protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη