Σκότωσε τη σύζυγό του, ειδοποίησε την Αστυνομία και αυτοκτόνησε


Σκότωσε τη σύζυγό του κι αυτοκτόνησε

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της γυναίκας, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός - Ο φερόμενος ως δράστης ειδοποίησε την Αστυνομία κι ακολούθως φέρεται να κρεμάστηκε

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία στο Πόρτο Χέλι και σε όλη την Αργολίδα η είδηση ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του και να έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ένας 78χρονος άνδρας κάλεσε την Αστυνομία κι ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή.

Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν κι ένα σημείωμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της γυναίκας, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ήταν ασφυκτικός. Η δολοφονημένη γυναίκα είχε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα Αλτσχάιμερ και οι Αρχές εικάζουν ότι ο άνδρας αποφάσισε να προβεί στην αποτρόπαιη πράξη για να απαλλάξει την άτυχη γυναίκα από το μαρτύριο, πιθανόν με κάποιο σχοινί προκειμένου να την απαλλάξει από την κατάστασή της κι ακολούθως έβαλε τέλος στη ζωή του.




Η τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Βερβερούδα Ερμιονίδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη