Θύμα του κορωναϊού 45χρονος Σερραίος καθηγητής, ανεμβολίαστος, είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί


45χρονος πατέρας τριών παιδιών, αρνητής των εμβολίων, θύμα του κορωναϊού
Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε στις Σέρρες ο υποδιευθυντής του Μουσικού Σχολείου της πόλης. Ο 45χρονος εκπαιδευτικός, δεν ήταν εμβολιασμένος, ενώ με γραπτή του δήλωση είχε ζητήσει να μη διασωληνωθεί!
Ο 45χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου και κατέληξε χτυπημένος από τον κορονοϊό, ενώ αίσθηση προκαλεί η απαίτηση που είχε υποβάλλει γραπτώς προς τους γιατρούς, να μη διασωληνωθεί…
Πρόκειται για τον υποδιευθυντή και καθηγητή Μουσικής Χρήστο Καραμάνη, με την τοπική κοινωνία των Σερρών, τους συναδέλφους και τους μαθητές του στο Μουσικό Σχολείο Σερρών να είναι συγκλονισμένοι.

Ο άτυχος 45χρονος, παντρεμένος και πατέρας τριών μικρών παιδιών, ο οποίος νοσηλευόταν τις 15 τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Σερρών, κατέληξε την Τετάρτη το πρωί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο ίδιος δήλωνε αρνητής του εμβολιασμού και του ιού, έχοντας εκφράσει, μέσω των social media, τη δυσπιστία του απέναντι στην επικινδυνότητα του κορωναϊού, τη χρήση μάσκας και το κλείσιμο των σχολείων, από την περίοδο της έναρξης της πανδημίας στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2020
«Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε πλήρη διαύγεια. Γραπτώς ζήτησε ο ίδιος να μην διασωληνωθεί και προφορικά το ίδιο μας ζήτησε και η σύζυγός του» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο γιατρός και υπεύθυνος της κλινικής του Νοσοκομείου, Θεόφιλος Καλλινικίδης.
Ο εκλιπών, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του, στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook, υπήρξε αρνητής του κορονοϊού. Δεν πίστευε στην ύπαρξή του, ούτε στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Ο 45χρονος δίδασκε το μάθημα της βυζαντινής μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.


Κλειστό την Πέμπτη το Μουσικό Σχολείο Σερρών
Σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών.
«Με μεγάλη οδύνη σας ενημερώνουμε για τον αδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας Υποδιευθυντή και επί χρόνια καθηγητή βυζαντινής μουσικής του Μουσικού Σχολείου μας, Χρήστου Καραμάνη. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη, 21-10-2021 κλειστή. Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών, Λίλα Σκέμπερη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη