Τεράστια απάτη από Ελληνική εταιρία και πρόστιμο 38,8 εκατομμύρια

SHARE:


Τεράστια απάτη από Ελληνική εταιρία και πρόστιμο 38,8 εκατομμύρια
Με την επιβολή προστίμου ύψους 38,8 εκατ. δολαρίων από την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) πέφτει η αυλαία στο σκάνδαλο της ελληνικής εταιρείας streaming μουσικής Akazoo, με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία διέπραξε απάτη ύψους δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος επενδυτών.

Την απάτη της Akazoo έφερε στο φως το fund QCM του Γκάμπριελ Γκρέγκο, που δύο χρόνια νωρίτερα, είχε κάνει και τις αποκαλύψεις – βόμβα για την Folli Follie.

Η Akazoo εισήλθε στο χρηματιστήριο Nasdaq το 2019 μέσω εταιρείας εξαγορών ειδικού σκοπού (SPAC) και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, παρουσιάστηκε στους επενδυτές σαν μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία streaming μουσικής, που διατεινόταν ότι είναι μια επιτυχημένη πολυεθνική εταιρεία streaming μουσικής, της οποίας το μέγεθος όσον αφορά τα έσοδα, τα κέρδη και τους χρήστες ανταγωνίζεται τους γίγαντες της βιομηχανίας όπως η Pandora ή η Tidal, ενώ παρουσιαζόταν να έχει 38,2 εκατ. χρήστες στις αναδυόμενες αγορές και 120 εκατ. δολάρια σε ετήσια έσοδα. Ωστόσο, η QCM είχε συγκεντρώσει συντριπτικά στοιχεία, τα οποία υποδήλωναν ότι η Akazoo είναι απλώς μια μικρή, ζημιογόνος εταιρεία με έδρα την Ελλάδα με αμελητέα βάση χρηστών και πωλήσεις.

Αφότου ο Γκρέγκο αμφισβήτησε τα νούμερα της Akazoo, η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς «πάγωσε» τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, στο πλαίσιο των ερευνών.
Τον Απρίλιο, η Akazoo αποδέχθηκε την απόφαση της SEC και διεγράφη από το χρηματιστήριο Nasdaq. Ο συμβιβασμός που ανακοινώθηκε χθες στις ΗΠΑ προβλέπει ότι η εταιρεία θα πρέπει να πληρώσει 38,8 εκατ. δολάρια από κέρδη που έβγαλε μέσω της απάτης.

Η Akazoo δεν αποδέχθηκε ούτε αρνήθηκε τα όσα βρήκε η έρευνα των αμερικανικών αρχών, ενώ δικηγόρος της αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.
Ποιος είναι, λοιπόν, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το νέο αυτό, διεθνές οικονομικό σκάνδαλο και πώς κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη αλλά και την οικονομική στήριξη των ισχυρών του διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου και να αναρριχηθεί με τόσο γοργά βήματα;

Ο Απόστολος Ζερβός, γεννήθηκε στην Αμερική και μεγάλωσε μεταξύ Καναδά και Ελλάδας. Ήρθε από πολύ νωρίς σε επαφή με την τεχνολογία καθώς ο πατέρας του εργαζόταν, επί σειρά ετών, σε μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες. 
Ο ίδιος, ωστόσο, σπούδασε Φιλοσοφία και Οικονομικά στο διακεκριμένο Πανεπιστήμιο του Γέιλ και όνειρό του ήταν πάντα να συνδυάσει τις τέχνες με την τεχνολογία. Την πρώτη δεκαετία του 2000 θα εργαστεί σε εταιρείες τεχνολογίας και μάρκετινγκ, μεταξύ των οποίων και οι Ellemedia Technologies, Algosystems S.A. και Velti, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του σε υπηρεσίες και διαφημίσεις μέσω των νεοφερμένων την εποχή εκείνη έξυπνων κινητών αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το 2010 αναλαμβάνει επικεφαλής στρατηγικής της τεχνολογικής εταιρείας InternetQ, που ιδρύθηκε το 2000, μέσα από την οποία θα γεννηθεί λίγο αργότερα και η θυγατρική Akazoo.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2011, σύμφωνα με ειδησεογραφικές πηγές της Πολωνίας, η InternetQ είχε κατηγορηθεί για χρήση αμφιλεγόμενων πρακτικών με στόχο την εγγραφή χρηστών σε υπηρεσίες με χρέωση. Συγκεκριμένα η εταιρεία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με την κατηγορία πως έστελνε μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα χρηστών ενημερώνοντάς τους πως είχαν κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και πως για να το παραλάβουν θα έπρεπε να απαντήσουν με ένα μήνυμα. Τελικά και το μήνυμα χρεωνόταν και το χρηματικό ποσό δεν έφθανε ποτέ στους υποτιθέμενους νικητές.

Η εταιρεία Akazoo ιδρύθηκε το 2010 και αγοράστηκε αμέσως από την InternetQ η οποία τής εισέφερε την ομώνυμη πλατφόρμα λογισμικού αξίας 10,7 εκατ. ευρώ, και ξεκίνησε δοκιμαστικά τη λειτουργία της το 2012 έχοντας στο τιμόνι τον νεαρό αλλά ικανότατο και υπερκαταρτισμένο όσον αφορά στους τομείς της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών, Απόστολο Ζερβό. Όπως ο ίδιος θα δηλώσει χρόνια αργότερα, κανείς δεν είχε φανταστεί την τόσο μεγάλη και γρήγορη αυτή εξέλιξη.

Κι όμως μέσα σε λίγα μόλις χρόνια ο Ζερβός μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι. Στις αρχές του 2014 η Αkazoo συνάπτει συνεργασία με την WIND δημιουργώντας τη νέα music streaming υπηρεσία WIND AKAZOO η οποία προσφέρει στους συνδρομητές της εταιρείας άμεση πρόσβαση σε βιβλιοθήκη με περισσότερα από 15.000.000 τραγούδια, και τη δυνατότητα να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται οποιαδήποτε στιγμή τις δικές τους playlist από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούν, Smartphone, Tablet ή υπολογιστή.

«Ως η πρώτη εταιρεία διάθεσης απεριόριστης μουσικής streaming στην Ελλάδα, η δέσμευσή μας στην εισαγωγή χρηστών στο νέο τρόπο μουσικής απόλαυσης είναι μεγάλη και πιστεύουμε ότι η νέα συνεργασία με τη WIND σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της μουσικής εμπειρίας, προσφέροντας μια εύκολα προβάσιμη και ελκυστική υπηρεσία σχεδιασμένη στα μέτρα των Ελλήνων μουσικόφιλων» δήλωνε τότε ο ίδιος.

Ακολουθεί, στα τέλη του 2015, η σημαντικότατη συνεργασία με την επενδυτική εταιρεία Diorama, στην οποία συμμετείχε ο γνωστός επιχειρηματίας και Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Η εταιρεία απέκτησε στρατηγική μειοψηφική συμμετοχή στην InternetQ αγοράζοντας ποσοστό μετοχών από υφιστάμενο μέτοχο, ύψους 12 εκατ. ευρώ.

Το ενδιαφέρον του κ. Δασκαλόπουλου για την εν λόγω εταιρεία φέρεται να πυροδοτήθηκε από την αδυναμία που έχουν οι δύο κόρες του στην μουσική δεδομένου ότι η μία ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και η άλλη είναι ιδιοκτήτρια ραδιοφωνικών σταθμών. Παρόλα αυτά ο ίδιος αποχώρησε, το καλοκαίρι του 2019, μέσω της συμμετοχής της Αkazoo στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Ο Σεπτέμβριος του 2019 θα βρει τον Απόστολο Ζερβό στην κορυφαία στιγμή της επιχειρηματικής σταδιοδρομίας του μετά την είσοδο της εταιρείας του στο αμερικανικό χρηματιστήριο Nasdaq. Είχε πλέον ανοίξει τα φτερά του για ακόμη μεγαλύτερα και πιο επικερδή ταξίδια και δεν σταματά να οργανώνει τα επόμενα βήματά του, εκείνα που θα τον πάνε ακόμη πιο ψηλά.

Στα τέλη του 2019 θα ανακοινώσει την νέα στρατηγική συνεργασία της Akazoo με την Rakuten Viber, την δημοφιλή παγκόσμια πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και φωνητικών κλήσεων. Στόχος της συνεργασίας είναι οι χρήστες του Viber να μπορούν να έχουν πρόσβαση, να ακούνε και να μοιράζονται μουσική, playlists, και σταθμούς από το Akazoo μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως επίσης να ανταλλάσσουν μηνύματα βασισμένα σε αγαπημένους στίχους τραγουδιών.

Ο ίδιος, θα δηλώσει σχετικά με αυτήν την συνεργασία: «Καθώς το κοινό περνά όλο και περισσότερο χρόνο στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ακούει μουσική στις συσκευές του, ο εμπλουτισμός των μηνυμάτων και των κοινωνικών μέσων με μουσική είναι η φυσική εξέλιξη. Δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ακούν την ίδια μουσική ταυτόχρονα, εμπλουτίζεται η κοινωνική τους αλληλεπίδραση και εμπειρία».

Τους πρώτους μήνες του 2020 ο Απόστολος Ζερβός κινείται προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της έδρας της εταιρείας του στην Ελλάδα. Λίγο πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου, προσλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, καινούργιους συνεργάτες ενώ αναζητά, μέσω αγγελιών, 18 ακόμη άτομα προκειμένου να στελεχώσει νέες θέσεις εργασίας.

Πνευματικά Δικαιώματα
Εκτός όλων των άλλων δραστηριοτήτων του ο πολυπράγμων Απόστολος Ζερβός έκανε μία προσπάθεια να εισέλθει δυναμικά και στον ταλαιπωρημένο και ακυβέρνητο τα τελευταία χρόνια, μετά την αποκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου της ΑΕΠΙ και της συνακόλουθης αναστολής άδειας λειτουργίας της, χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στα τέλη Ιανουαρίου, την περίοδο που οι Έλληνες δημιουργοί περίμεναν εναγωνίως από το υπουργείο Πολιτισμού την άδεια λειτουργίας του νέου δικού τους αυτοδιαχειριζόμενου Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ), της ΕΔΕΜ, ο CEO της Akazoo ανακοίνωνε πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την δημιουργία μιας νέας Ανεξάρτητης Οντότητας Διαχείρισης (ΑΟΔ) Πνευματικών Δικαιωμάτων η οποία θα του εξασφάλιζε την δυνατότητα να διαχειρίζεται πνευματικά δικαιώματα είτε μετά από ανάθεση ενός ΟΣΔ είτε απευθείας από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Τότε μάλιστα ο ίδιος δήλωνε με νόημα και περισσή αυτοπεποίθηση: «Θεωρούμε πως η πολυετής μας ενασχόληση με τις νέες μουσικές τεχνολογίες σε παγκόσμιο επίπεδο, μάς καθιστά τους πλέον κατάλληλους για να δώσουμε λύσεις στα μακροχρόνια ζητήματα γύρω από τα πνευματικά δικαιώματα. Είναι για εμάς πολύ σημαντικό να υποστηρίξουμε τους δημιουργούς με πιο άμεση και διαφανή απόδοση πνευματικών δικαιωμάτων, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία νέων έργων»

Να θυμίσουμε εδώ πως λίγες ημέρες νωρίτερα ένας άλλος επιχειρηματίας, ο Δημήτρης Μάρης, είχε λάβει την απαραίτητη διαπιστωτική πράξη από τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ), αρμόδιο όργανο του υπουργείου Πολιτισμού, για την δημιουργία αντίστοιχης ΑΟΔ. Τότε μάλιστα είχε γίνει λόγος για σκληρό επιχειρηματικό πόλεμο,

Τελικά το υπουργείο Πολιτισμού έδωσε την άδεια στην ΕΔΕΜ με αποτέλεσμα ο Απόστολος Ζερβός να διακόψει τις ενέργειες που είχε ξεκινήσει για την δημιουργία δικής του ΑΟΔ. Παρόλα αυτά συνέχισε να πολιορκεί τους Έλληνες δημιουργούς εμφανιζόμενος ως ο νέος αυτόκλητος σωτήρας τους, διαμηνύοντάς τους, ακόμα και μέσω γραπτής επιστολής που τούς απέστειλε πριν λίγο καιρό, πως ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί τους και να τους βοηθήσει με την τεχνογνωσία του.

Οι περισσότεροι δημιουργοί, βέβαια, δεν έβλεπαν με καλό μάτι μια τέτοια συνεργασία, καθώς, όπως αποκαλύπτουν, κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό φήμες πως η δραστηριότητα του εν λόγω επιχειρηματία καλυπτόταν από βαριές σκιές οι οποίες βεβαίως δεν είχαν ποτέ επιβεβαιωθεί, μέχρι προσφάτως τουλάχιστον, με επίσημα στοιχεία.

Η συνεργασία με τις ελληνικές δισκογραφικές εταιρίες
Η εταιρεία streaming Akazoo συνεργαζόταν, μεταξύ άλλων, και με όλες τις μεγάλες ελληνικές δισκογραφικές εταιρείες, διανέμοντας ψηφιακά τα τραγούδια τους, εντός κι εκτός Ελλάδας, έναντι προσυμφωνημένης αμοιβής.

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγιον Ορος Αγιος Λουκάς Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός αγνοούμενοι αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό Αθήνα Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αλγερία Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλκης Κούρκουλος Αλλαγή ώρας 2021 Αλμυρός Αλόννησος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη αναισθησιολόγος ανάκληση τροφίμου Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απάτη ΑΠΘ Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αργία 26ης Οκτωβρίου Αργολίδα Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρκαδία Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχιμανδρίτης Ασπροβάλτα Αστεία Αστυνομία ασφαλτόστρωση Αττική Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αχαΐα Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βάσω Μπεσκάκη Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία Βέρτης Βιασμός Βιέννη βιτριόλι Βόλβη Βόλος Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία βροχές Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλλία γάμος Γαρδικάκι Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιαννιτσά Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γκάλης Γκάνθερ Γλυκά Νερά Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος Δέσποινα Βανδή Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Παπαδημούλης Δήμος Αριστοτέλη Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διάγγελμα διαθήκη δίαιτα διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Χλωρός διάρρηξη Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δυστύχημα Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπτώσεις Εκτακτο βοήθημα Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελλαδα Ελλάδα Ελληνική Βουλή Ελληνικό Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο ΕΜΥ Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδόματα επίθεση σκύλου Επισκοπή Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Εύβοια Εύοσμος Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζόραν Ζάεφ ζωγραφική Ζώδια Ηλεία ηλεκτρονικός πλειστηριασμός Ημαθία ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θείος Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θράκη Θωμάς Κατσαούνης Ιαπωνία Ιασμος Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός Ινδία Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακούργημα Καλαμαριά Καλιφόρνια Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνη Κατσιμίδη Κάτω Τούμπα καυσιμα καυσωνας καύσωνας καφές κεμπάπ Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κλειστοί δρόμοι Κλοντιάνα Τσέλο Κοζάνη κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολομβία κομμωτής κορ Κορδελιό Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κώστας Κεντέρης Κώστας Ραπτόπουλος Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς λαική αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ ΛΟΑΤΚΙ λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λοχίας μαγειρική Μαδρίτη Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαρία Ιωαννίδου Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη Μασούτης ΜΑΤ Μάτι Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μενεμένη Μένιος Φουρθιώτης ΜέΡα25 μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον Μετανάστες Μετρό Μέτσοβο Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μισισιπή Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μουσική Μπάιντεν Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπουτάρης Μύκονος Μυτιλήνη Νάκος Τρυφωνίδης Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναυτιλία ΝΔ Νέα Ερυθραία Νέα Ζηλανδία Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη Νεκτάριος Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντόρα Μπακογιάννη Ξάνθη ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικοδόμοι Οικονομία οίκος ανοχής όλα Θεσσαλονίκη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη Οφρύνιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παλαμάς Παλλήνη Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού πιτ μπουλ πλατεία Αριστοτέλους πλημμύρες πνιγμός ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρόγνωση καιρού προπονητής τένις Πρόσφυγες Πτολεμαΐδα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος ρομά Ρούλα Ρέβη Ρώμη Ρωσία Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν ΣΕΓΑΣ σεισμός Σέρβια Σέρρες σήμερα Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σίντκλεϊ Φερέιρα Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Σακοράφα Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Νιάκαρης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος συγκεντρώσεις Συκιές συλλήψεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο ταξί Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία φαγητό φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα Φερεντίνου Φθιώτιδα Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φιλίτσα Καλογεράκου φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χαριλάου χασίς χιονιάς χιονοπτώσεις Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Champions League Cleo Smith cosmote CVC Don Leon Erdogan espresso F-16 facebook fake news Game of chefs Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA instagram Internet jewels Jumbo Kamilah Chavis Kia Kia EV6 Lidl Lifestyle lockdown Mad Clip Marina Tower Media Mediterranean Cosmos Mercedes meta missing allert Newcastle United NFL parking Pfizer Pink Floyd Power of Love Quiz rapid test real estate Roger Waters selfie SKY express slideshow Sprider Stores Starlink super league Survivor 2022 The Bachelor Thessaloniki Pride tv vegan video Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τεράστια απάτη από Ελληνική εταιρία και πρόστιμο 38,8 εκατομμύρια
Τεράστια απάτη από Ελληνική εταιρία και πρόστιμο 38,8 εκατομμύρια
Τεράστια απάτη από Ελληνική εταιρία και πρόστιμο 38,8 εκατομμύρια στην acazoo
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg2lm9f-qkPN9wqdyemGgf-Pte6amcjDzduhOa3AICw0O9INjgQgGZQq4iK7Z5BSE2XnplZqLj3jPnRZiHTJ1-5GKX7LJCNjXuxOGYOEHSw8Yn0ZxXhnKVjcUD0nVoEz0sF0ORoJ_cJZvnQ9m3sIPF88wVpEwL78EzsWvxkHGs_9RXO4oYZOh3k7n4a=w640-h438
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg2lm9f-qkPN9wqdyemGgf-Pte6amcjDzduhOa3AICw0O9INjgQgGZQq4iK7Z5BSE2XnplZqLj3jPnRZiHTJ1-5GKX7LJCNjXuxOGYOEHSw8Yn0ZxXhnKVjcUD0nVoEz0sF0ORoJ_cJZvnQ9m3sIPF88wVpEwL78EzsWvxkHGs_9RXO4oYZOh3k7n4a=s72-w640-c-h438
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/10/skandalo-akazoo-poios-einai-o-apostolos-zervos.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/10/skandalo-akazoo-poios-einai-o-apostolos-zervos.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy