Δυο αδελφές 24 και 26 ετών, δέχτηκαν επίθεση από 50χρονο ανώμαλο

Την περασμένη Πέμπτη κι ενώ οι δύο αδελφές βρίσκονταν σε παραλία της περιοχής ο 50χρονος Έλληνας τις πλησίασε και κατέβασε το παντελόνι του
Γερμανίδες τουρίστριες, δέχθηκαν επίθεση από επιδειξία στην παραλία του Λαγονησίου.

Μια απίστευτη υπόθεση με κεντρικά πρόσωπα δυο αδερφές από τη Γερμανία που έχουν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και έναν 50χρονο επιδειξία ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την Αστυνομία, ξεδιπλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 15:20. Οι δυο γυναίκες από τη Γερμανία ηλικίας 24 και 26 ετών βρίσκονταν στην παραλία του Λαγονησίου και έκαναν μπάνιο όταν ξαφνικά η μία διαπιστώνει ότι ένας περίεργος άνδρας που επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού στεκόταν σε κοντινή απόσταση και τις κοιτούσε επίμονα. Η μικρότερη αδερφή βγήκε από τη θάλασσα και έντρομη έπιασε την πετσέτα να σκουπιστεί όταν είδε τον περίεργο παρατηρητή να έχει εξαφανιστεί. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άγνωστος επέστρεψε, πλησίασε πιο κοντά, κατέβασε το παντελόνι του και κοιτάζοντας τις Γερμανίδες αδερφές στα μάτια αυνανiζόταν.

Οι δυο γυναίκες έβαλαν τις φωνές και μαζεύοντας άρον- άρον τα πράγματα τους άρχισαν να τρέχουν. Ο ανώμαλος μοτοσικλετιστής ανέβηκε στη μηχανή, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Τα θύματα, συγκράτησαν τον αριθμό της μηχανής και όταν έφθασαν στο κέντρο της Αθήνας, μετέβησαν στο Τμήμα της Ομόνοιας και κατήγγειλαν το συμβάν. Όπως προέκυψε από την ταυτοποίηση της μηχανής πρόκειται για Έλληνα, γεννηθέντα το 1970 τον οποίο οι δυο Γερμανίδες αναγνώρισαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη