Ασθενής με κορωναϊό σε κατάσταση αμόκ, έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους του νοσοκομείου κρατώντας το Ευαγγέλιο


Ασθενής με κορωναϊό σε κατάσταση αμόκ, έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους του νοσοκομείου κρατώντας το Ευαγγέλιο
Μία... παράνοια επικράτησε στο νοσοκομείο της Λαμίας, καθώς ασθενής με κορονοϊό βγήκε... γυμνή στους διαδρόμους και επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλεύτριες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στα γραφεία τους για να προστατευθούν.

«Παράνοια» στο νοσοκομείο Λαμίας, ασθενής με κορονοϊό έτρεχε... γυμνή στους διαδρόμους και επιτέθηκε σε γιατρούς

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, η 52χρονη ασθενής, η οποία νοσηλεύεται από τις αρχές Νοεμβρίου, φέρεται να επιτέθηκε όντας σε κατάσταση αμόκ σε έναν γιατρό και νοσηλευτές.

Η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσουν στο δωμάτιο της απέτυχε, καθώς έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, βγήκε γυμνή στους διαδρόμους, ενώ το προσωπικό που ήταν σε βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία, μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Οι φωνές και οι απειλές της ακούγονταν σε όλο το κτίριο, ενώ η 52χρονη έτρεχε κρατώντας στα χέρια το ευαγγέλιο και έναν σταυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ασθενής δημιούργησε πρόβλημα στην Κλινική Covid, καθώς είχε επιτεθεί κι άλλη φορά σε νοσηλεύτρια.

Παράλληλα, το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο ίδιο νοσοκομείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη