Θλίψη στην Θεσσαλονίκη : Εχασε την μάχη με τον κορωναϊό ο Γιώργος ΚωνσταντινίδηςΈφυγε από ζωή λόγω επιπλοκών του κορωναϊού, ο ιδρυτής της διαφημιστικής εταιρείας Ιntercom της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κωνσταντινίδης. 

Η διαφημιστική εταιρία Intercom ιδρύθηκε το 1970 από τον Γιώργο Κωνσταντινίδη ο οποίος ήταν από τους πρωτεργάτες που ετοίμασαν την πρώτη τηλεόραση στην Ελλάδα μέσα στη Δ.Ε.Θ. το 1968. 

Η Intercom ανέλαβε κατά καιρούς τμήματα της οργάνωσης και της προβολής της Δ.Ε.Θ., καθώς και την οργάνωση και διαφημιστική προβολή των κλαδικών της Δ.Ε.Θ., DETROP και AGROTICA, την οργάνωση και προβολή υπηρεσιών, εκπαιδευτικών οργανισμών,  παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων που αφορούν στη μόδα και στη βιομηχανική παραγωγή, την εκπόνηση μελετών Δημοσίων Σχέσεων την οργάνωση πολιτικής Marketing για σειρά προϊόντων κ.α. 
Δικό του ήταν το θρυλικό σλόγκαν του Κλαουδάτου ”τα έχει όλα και συμφέρει”. Ανάμεσα στα μεγάλα γεγονότα που διοργάνωσε ήταν το fashion show στην Πύλη Αξιού με 3500 θεατές.

Στις αρχές της δεκαετίας του 90 παρουσίαζε στην ΕΡΤ 3 την εκπομπή “τυχερή Κυριακή” ενώ ραδιοφωνικά έκανε και πολλές μεταδόσεις αγώνων στην ΕΡΤ. Φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν με οδύνη και με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη