Γιατρός έπειθε ασθενείς ότι η ερωτική συνεύρεση μαζί του, τις θεραπεύει (video)

Γιατρός έπειθε ασθενείς ότι η ερωτική συνεύρεση μαζί του , τις θεραπεύει
Την ώρα που στην Ελλάδα δικάζεται ο ψευτο-γιατρός που έλεγε πως θεράπευε τον καρκίνο με τα βότανα, στην Ιταλία ένας αντίστοιχος γιατρός, γυναικολόγος στην ιδιότητα, έλεγε στις ασθενείς του, πως θα θεραπευτούν από τον καρκίνο, αν παρευρίσκονταν ερωτικά μαζί του.

Ο «Dr Magic Flute», όπως ήταν το προσωνύμιό του, όμως έπεσε στα χέρια των αρχών όταν του την έστησαν μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής, της «Le lene». Τον κατέγραφε κάμερα ασφαλείας και εν συνεχεία μπήκε στο δωμάτιο και το συνεργείο του καναλιού.

Ο 60χρονος Giovanni Miniello, έπεσε στα «δίχτυα» των αρχών όταν μία ασθενής του, που της πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά για να θεραπευτεί τον κατήγγειλε. Η 33χρονη γυναίκα τον συμβουλεύτηκε για την αποτυχία της να πιάσει παιδί και εκείνος φέρεται να της πρότεινε ότι είχε ενδείξεις για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), έναν σeξουαλικά μεταδιδόμενο ιό που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, παρά το αρνητικό τεστ Παπανικολάου.

Ο ίδιος φέρεται να της είπε: «Έχω σώσει πολλές γυναίκες από τον καρκίνο. Όλες αυτές με τις οποίες είχα επαφή ήταν αρνητικές στη συνέχεια».


Ο γιατρός δραστηριοποιούνταν σε χειρουργείο στη νότια Ιταλία και δη στο Μπάρι, την πρωτεύουσα της περιοχής της Απουλίας στην Αδριατική και από τότε που μεταδόθηκε η τηλεοπτική εκπομπή, άλλες 15 άλλες γυναίκες εμφανίστηκαν και ισχυρίστηκαν ότι ήταν επίσης θύματα του γιατρού.

Η δράση του δεν σταματούσε εκεί, καθώς έλεγε παράλληλα ότι η σeξουαλική επαφή με κάποιον σαν αυτόν που είχε εμβολιαστεί θα πρόσφερε και στη γυναίκα ανοσία.

Η ηθοποιός της εκπομπής που υποδύθηκε την ασθενή, συμφώνησε να τον συναντήσει σε ένα ξενοδοχείο, όπου τη διαβεβαίωσε και πάλι καθώς γδύνονταν ότι μετά τη συνεύρεση τους θα απαλλαγεί από τον ιό.

Όταν μάλιστα εκείνη τον ρώτησε αν θα έπαιρναν κάποια προστασία, αυτός της απάντησε ότι θα ήταν άσκοπο, καθώς δεν θα περνούσαν τα αντισώματα. Πριν όμως προχωρήσουν σε οποιαδήποτε πράξη, ένας δημοσιογράφος μπήκε στο δωμάτιο και αιφνιδίασε τον ημίγυμνο γιατρό που διαμαρτυρήθηκε: «Το κάνω για την μελέτη μου και για τους άλλους ανθρώπους που έχω σώσει».

Μέσω του δικηγόρου του, ο Miniello φέρεται να είπε: «Εγώ, που έχω αντιμετωπίσει με επιτυχία εκατοντάδες γυναίκες για περισσότερα από 40 χρόνια... Πρότεινα μόνο μια εναλλακτική θεραπεία που έχει αποφέρει αποτελέσματα». Πρόσθεσε επίσης ότι ποτέ δεν είχε εξαναγκάσει τις γυναίκες να κάνουν σeξ μαζί του και πάντα τους έδινε «απόλυτη ελευθερία επιλογής».

Η συντονίστρια του Κέντρου Καταπολέμησης Βίας στο Μπάρι, Marika Massara, είπε: «Έχουμε λάβει δεκάδες αναφορές τις τελευταίες ημέρες. Γυναίκες που έχουν περάσει μια παρόμοια κατάσταση. Κάποιες σκέφτονται να το αναφέρουν, άλλες φοβούνται».

Ο εισαγγελέας στο Μπάρι άνοιξε εν τω μεταξύ έρευνα, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος σε προκαταρκτική φάση για να διαπιστωθούν τα γεγονότα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη