"Προδόθηκα από φίλο και καταστράφηκα οικονομικά"

"Προδόθηκα από φίλο και καταστράφηκα οικονομικά"
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ο οποίος αποκάλυψε την οικονομική καταστροφή που υπέστη από οικογενειακό του φίλο.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αξύριστα πηγούνια» μίλησε για την εποχή που ήταν εθισμένος στην δουλειά του, το γάμο και την οικονομική προδοσία που υπέστη.
«Δεν είχα το πρότυπο του “μάτσο” άντρα μεγαλώνοντας. Το βάρος στο σπίτι μας έπεφτε στη μητέρα μου. Η πανδημία οδήγησε τους ανθρώπους στα άκρα. Για χρόνια στη ζωή μου υπήρχε μόνο η δουλειά μου. Παρασύρθηκα γιατί ερχόντουσαν πολλές δουλειές και μου άρεσε», είπε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ανέφερε, «Είδα τα πράγματα διαφορετικά με αφορμή ένα πολύ δύσκολο και σκληρό γεγονός. Έπαθα μια οικονομική ζημιά, ήταν προδοσία από οικογενειακό φίλο. Καταστράφηκα οικονομικά εντελώς. Υπάρχει η παγίδα να κατηγορείς τον εαυτό σου και να αυτομαστιγώνεσαι που την πάτησες. Κυνηγούσα αρκετά τα χρήματα μέχρι τότε».

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε: «Είμαι ερωτευμένος. Μάλλον είμαι εγώ πιο ώριμος και έτοιμος για μια σχέση. Σκέφτομαι την οικογένεια και θα χαρώ πολύ να μου συμβεί. Με το γάμο και τα συμβόλαια δεν τα πάω καλά. Τον δοκίμασα το γάμο και δεν θα μου λείψει. Ένα πάρτι σίγουρα», αποκάλυψε στη συνέντευξή του. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη