Παντρεύεται την αγαπημένη της, διάσημη σταρ του Hollywood



Η ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της, Ντίλαν Μέγιερ.

«Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε σίγουρα», δήλωσε η Στιούαρτ στην τηλεοπτική εκπομπή «The Howard Stern Show» το πρωί της Τρίτης. «Ήθελα να κάνω πρόταση γάμου, οπότε σκέφτηκα πολύ προσεκτικά τι ήθελα και εκείνη το “έπιασε” αμέσως. Ήταν πολύ γλυκό, τα πήγε περίφημα. Παντρευόμαστε, αυτό συμβαίνει», συνέχισε.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία για τη ζωή της Νταϊάνα, «Σπένσερ», δήλωσε πως δεν ήταν δεδομένο πως θα καταλήξουν στον γάμο. «Με δυο κορίτσια δεν ξέρεις ποτέ ποιος θα εκπληρώσει αυτόν τον περίεργο γ***νο ρόλο» είπε, εννοώντας εκείνον που θα αναλάβει να κάνει την πρόταση γάμου.


Η σχέση της Στιούαρτ με τη σεναριογράφο
Η σχέση της Κρίστεν Στιούαρτ με τη σεναριογράφο Ντίλαν Μέγιερ είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2019, όταν δημοσίευσαν μια φωτογραφία στην οποία αντάλλαζαν ένα τρυφερό φιλί στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι ωστόσο γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια, από το 2012, όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας.

Επισήμως, βγήκαν στον κόσμο των social media ως ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2019, όταν η Μέγιερ ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τις δυο τους να φιλιούνται. Παρότι και οι δύο κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς πολλές δηλώσεις και δημόσιες αναφορές σε αυτή, η Κρίστεν Στιούαρτ είχε δηλώσει από τότε πως θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη της.

«Θέλω να είμαι σώφρων, αλλά νομίζω τα καλά πράγματα γίνονται γρήγορα» έλεγε τότε, όταν η σχέση τους βρισκόταν ακόμη στα πρώτα της στάδια. Άλλωστε η Στιούαρτ αποκαλύπτει πως την πρώτη φορά που είπε «σ’ αγαπώ» ήταν ένα βράδυ σε κάποιο άθλιο μπαρ.

Οι καταστροφικές σχέσεις της Κρίστεν Στιούαρτ στο παρελθόν
Στο παρελθόν, η Κρίστεν Στιούαρτ απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης τόσο για τον χωρισμό της από τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Twilight», Ρόμπερτ Πάτινσον, όσο όμως και αναφορικά με τις φήμες πως είχε δεσμό με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο κυνηγός».

Σήμερα, δηλώνει πως υπήρξε κρυψίνους για μεγάλο χρονικό διάστημα αναφορικά με την προσωπική της ζωή. «Ένιωσα πως υπήρχαν πράγματα που θα πλήγωναν τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου. Όχι γιατί ντρεπόμουν να είμαι ανοιχτά ομοφυλόφιλη, αλλά γιατί δεν μου άρεσε να ανοίγω τόσο τον εαυτό μου στο κοινό», έλεγε.







Όπως λέει άλλωστε, «ακόμη και στις προηγούμενες σχέσεις μου, που ήταν με άντρες, κάναμε ό,τι μπορούσαμε ώστε να μη φωτογραφιζόμαστε μαζί». «Η επιπλέον πίεση του να εκπροσωπώ ένα γκρουπ ανθρώπων, να εκπροσωπώ την queer κοινότητα, δεν ήταν κάτι που το κατανοούσα τότε. Μόνο τώρα μπορώ να το δω».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη