Ισμήνη Καλέση : "Με τα χρήματα που πήρα από το Plαyboy, αγόρασα βενζινάδικο"


Η Ισμήνη Καλέση μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα», για την ηλικία της, και για την εποχή της βιντεοκασέτας.
Την ηλικία της δεν την αποκάλυψε και μάλιστα, είπε ότι δεν ανέχεται να την αποκαλούν «γιαγιά»!
«Ποιές ρυτίδες; Δεν έχω ρυτίδες», λέει με χιουμοριστική διάθεση.

«Τα περισσότερα λεφτά που πήρα ήταν από φωτογράφηση που έκανα για το Plαyboy. Τα επένδυσα και αγόρασα ένα βενζινάδικο. Είμαι παντρεμένη περισσότερα από 30 χρόνια. Δεν λέω την ηλικία μου», ανέφερε η Ισμήνη Καλέση αρχικά.

«Δεν εκτιμώ τον χώρο, ούτε εκείνος μπορεί να με εκτιμάει. Το παρασκηνιακό περιβάλλον δεν μου άρεσε ποτέ. Και τότε ήμουν στενοχωρημένη, γιατί εγώ δεν ταιριάζω με αυτό. Οι ηθοποιοί θα έπρεπε να έχουν αλληλεγγύη και σύμπνοια. Γι’ αυτό είναι σε αυτά τα χάλια τώρα», πρόσθεσε στη συνέχεια και εξομολογήθηκε πως δεν έχει προτάσεις για την τηλεόραση.

Όσο για την πολυαγαπημένη της μητέρα και τον θάνατό της, η Ισμήνη Καλέση αποκάλυψε πως: «Για δύο χρόνια ήμουν στον ψυχίατρο με βαριά φάρμακα. Ζούσα πάντα μαζί της».Για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά δήλωσε πως δεν επιθυμούσε ποτέ να κάνει παιδιά και δε το μετανιώνει, ενώ η μητέρα της της έλεγε συνέχεια « Εσύ δε κάνεις για μάνα!».
Οι ρόλοι της στις ταινίες που έπαιζε είχαν ερωτικούς τίτλους. Ωστόσο η ίδια λέει «ότι έκανα τέτοιους ρόλους, δεν σημαίνει ότι είμαι «ελαφριά».

Η Ισμήνη Καλέση ανέφερε χαρακτηριστικά πως της λείπει πολύ η μητέρα της, και έκανε δύο χρόνια να ξεπεράσει τον χαμό της.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη