Εν ψυχρώ εκτέλεση επιχειρηματία, μέσα στο μαγαζί του

Εν ψυχρώ εκτέλεση επιχειρηματία, μέσα στο μαγαζί του
Σκληρή ομάδα που έχει σχέση με τα ναρκωτικά εκτιμάται πως βρίσκεται πίσω από την εκτέλεση, χθες (16.11.2021) το βράδυ στη Νίκαια, ενός ιδιοκτήτη βενζινάδικου επί της λεωφόρου Θηβών.
Η μαφιόζικη επίθεση έγινε σε βενζινάδικο που ανήκει στο θύμα. Τον εκτέλεσαν με έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ από την επίθεση των αγνώστων στο πρατήριο στη Νίκαια έχει τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας άνδρας.

Τόσο ο νεκρός όσο και ο τραυματίας από τη μαφιόζικη επίθεση στη Νίκαια είναι Αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, μάλιστα, είναι πρώτα ξαδέρφια.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που «παραγγέλθηκε» από τη μαφία στην Αλβανία. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το θύμα είχε χρέος, που ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ και αφορούσε ναρκωτικά.
Εκτιμάται πως πίσω από την εκτέλεση στη Νίκαια βρίσκεται σκληρή ομάδα από την Αλβανία, με τον τρόπο δράσης της επίθεσης να είναι ίδιος με εκείνον δολοφονίας που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στα Τίρανα.

Και το θύμα εκείνης της δολοφονικής επίθεσης είχε σχέση με ναρκωτικά και (όπως έγινε και στη Νίκαια) οι δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο από τα νότια προάστια της Αττικής και μετά την εκτέλεση, το έκαψαν για να μην αφήσουν ίχνη.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της εκτέλεσης του 37χρονου στη Νίκαια ήταν πολυτελές και με φιμέ τζάμια. Έχει καταγραφεί σε video από κάμερα ασφαλείας να κινείται στη λεωφόρο Θηβών λίγο πριν από την εκτέλεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη