Σκοτώθηκε για μια selfie, η Ζωή που λάτρευε τα ταξίδια και το Instagram


Σκοτώθηκε για μια... selfie, η Ζωή που λάτρευε να ταξιδεύει και να φωτογραφίζεται
Θλίψη στο Γεράνι Ρεθύμνου για την 33χρονη Ελληνοβελγίδα - Η ζωή της στο Βέλγιο, η αγάπη της για τη γυμναστική και η καταγωγή της από την Κρήτη που όμως δεν πρόλαβε να επισκεφθεί

Θλίψη στο Γεράνι Ρεθύμνου για τον τραγικό θάνατο της 33χρονης ελληνοβελγίδας Zoe Snoeks ή Ζωή Μαρινάκη, όπως είναι το ελληνικό της όνομα, που σκοτώθηκε κατά την προσπάθεια της να φωτογραφηθεί σε εκδρομή που είχε πάει με τον σύζυγό της στην βελγική επαρχία του Λουξεμβούργου από ύψος 30 μέτρων.

Οι λιγοστοί συγγενείς της που ζουν στην Κρήτη δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της, καθώς δεν έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο έξω από την Γεωργιούπολη ο πρώτος της ξάδερφος σε ηλικία 31ετών:

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τα social media της άτυχης 33χρονης η ίδια είχε δημιουργήσει στο Βέλγιο ένα κέντρο ομορφιάς για γυναίκες, ενώ φέτος θα συμπλήρωνε 10χρόνια παντρεμένη. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της μπορεί με τον σύζυγο της να μην είχαν αποκτήσει ακόμα παιδιά, ωστόσο την αγάπη τους την μοιραζόντουσαν με τα δυο σκυλάκια τους. Το ζευγάρι λάτρευε τα ταξίδια και τις εκδρομές.

Μεγάλη αγάπη η Ζωή είχε και στην γυμναστική, καθώς το 2015 είχε πάρει μέρος σε εθνικούς αγώνες fitness bodybuilding, National Champion Bikini, όπου είχε βραβευτεί. Η προσπάθεια αυτή ήταν ένα στοίχημα που είχε βάλει η 33χρονη με τον εαυτό της δυο χρόνια πριν το 2013 όταν το κορμί της δεν διέθετε γυμνασμένους μυς και κοιλιακούς. Μετά από σκληρή δουλειά και ειδική διατροφή κατάφερε να αποκτήσει το σώμα που ονειρευόταν.


379 άνθρωποι στο κόσμο έχασαν την ζωή του βγάζοντας μια selfie
Σοκάρουν τα στοιχεία ισπανικής μελέτης που θέλει από το 2008 έως σήμερα να έχουν χάσει την ζωή τους για μια selfie φωτογραφία τουλάχιστον 400 άνθρωποι με το 41% να είναι κάτω των 19 ετών.
Συγκεκριμένα 379 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε όλο τον κόσμο βγάζοντας selfie μέσα στα τελευταία 13 χρόνια.
Η μελέτη δείχνει ότι ένας στους τρεις που βρήκαν τον θάνατο βγάζοντας selfie, βρίσκονταν κατά την διάρκεια ταξιδιού του.
Ανάμεσα στις χώρες με του περισσότερους θανάτους από selfie καταγράφετε η Ινδία με 100 θανάτους από το 2008 μέχρι σήμερα, ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, με 39 άτομα να χάνουν τη ζωή τους από το 2008 μέχρι σήμερα και η Ρωσία με 33 θανάτους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη