Θεσσαλονίκη : Κακοποιός προσπάθησε να μαχαιρώσει άντρα, που προστάτευσε την περιουσία του


Θεσσαλονίκη : Κακοποιός προσπάθησε να μαχαιρώσει άντρα, που προστάτευσε την περιουσία του
Εικοσάχρονος αποπειράθηκε να τραυματίσει με μαχαίρι ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, όταν εκείνος τον αντιλήφθηκε να επιχειρεί να διαρρήξει το όχημά του. Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο κλήθηκαν δικυκλιστές αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 20χρονο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ό νεαρός συλληφθείς, συνοδευόμενος από δύο συνεργούς του, προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι κινήσεις του όμως έγιναν αντιληπτές από τον 47χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος και τότε, υπό άγνωστες συνθήκες, ο 20χρονος επιχείρησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, αφού ο 47χρονο τον απέφυγε, ο νεαρός αλλοδαπός αποχώρησε για να επιστρέψει λίγο αργότερα προσπαθώντας για δεύτερη φορά να τον τραυματίσει.

Ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον ακινητοποίησαν, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, εξυβρίζοντας, απειλώντας και απωθώντας τους αστυνομικούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη