Θεσσαλονίκη : Ποιος οδήγησε την 51χρονη στον θάνατο - Εισαγγελική παρέμβαση


Επείγουσα εισαγγελική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος σχετικά με τη δραστηριότητα ενός επόπτη δημόσιας υγείας, ο οποίος μάλιστα προέτρεπε αρνητές ασθενείς να μη διασωληνωθούν, ενώ διέδιδε ψευδή μηνύματα εναντίον του εμβολιασμού.
Σκοπός της παρέμβασης του εισαγγελέα είναι να περιοριστεί η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου και να προστατευθεί η ζωή των πολιτών.

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι του επόπτη με ασθενή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και είδαν το φως της δημοσιότητας.
Όταν η ασθενής με κορωνοιό του έλεγε ότι οι γιατροί είπαν ότι θα τη διασωληνώσουν την προέτρεπε να φύγει από το νοσοκομείο και να καλέσει την αστυνομία
Τελικά η 51ενος ετών γυναίκα κατέληξε.


Πέρα από κάθε λογική είναι τα όσα αναφέρει ο πρώην επόπτης υγείας, ο οποίος παρότρυνε 51χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη να μη δεχθεί τη διασωλήνωση και η οποία εν τέλει έχασε τη ζωή της.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως δεν προέτρεψε την άτυχη γυναίκα να μη διασωληνωθεί, ωστόσο ομολογεί μπροστά στην κάμερα ότι είναι από εκείνους που απέτρεψαν πολίτες να εμβολιαστούν, διαδίδοντας τα ψευδή επιχειρήματα των αρνητών.

«Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA» λέει…

Ο ίδιος, σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει, παρουσιάζει ως πιθήκους που του επιτίθενται ιερείς, αστυνομικούς, γιατρούς και δικαστές και μάλιστα τους αντιμετωπίζει μόνος του, ενώ δε διστάζει να προχωρήσει σε μια ακραία και απαράδεκτη ανάρτηση με κρεμάλες.  

«H… υπηρεσία του διαβόλου»
«Γιατροί,  Δικαστές και Εισαγγελείς, αστυνόμοι, Ορθόδοξοι επίσκοποι, αυτοί είναι που παρέδωσαν τα οφίκια του Υψίστου, στην υπηρεσία του διαβόλου».

Πριν από ενάμιση μήνα ο πρώην επόπτης υγείας σε κανάλι που διατηρεί στο YouTube, ανήρτησε βίντεο με τίτλο «Μασκοφορία: Παγκόσμιο Τελετουργικό». Σε αυτό αναφέρει πως η χρήση μάσκας είναι βλαπτική και επαναλαμβάνει τα ανήκουστα επιχειρήματα των αρνητών περί βασανιστηρίων.
«Καθιστά την πράξη αυτή έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» έλεγε μεταξύ άλλων…

«Ο στρατός να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας»
Σε άλλο ιστολόγιο που απηχεί τις ίδιες απόψεις, υπάρχει κείμενο του πρώην επόπτη υγείας με ημερομηνία 31/12/2020 στο οποίο καλεί τον στρατό να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας συλλαμβάνοντας πολιτικούς, δικαστές αλλά και τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη