Θεσσαλονίκη : Η πρωταθλήτρια Δήμητρα Ιορδανίδου το θύμα του τραγικού τροχαίου, το πρωί σήμερα Τρίτη 2/11


Θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη το τραγικό δυστύχημα με θύμα την 40χρονη ποδηλάτισσα Δήμητρα Ιορδανίδου, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατό της, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε μέρα.
Η άτυχη γυναίκα, αρχικά διασωληνώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, ωστόσο είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της.

Πώς συνέβη το τροχαίο
Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη τη στιγμή που το φορτηγό έστριβε στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Κατσιμίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν είδε την 40χρονη που και εκείνη έστριβε την ίδια στιγμή με το ποδήλατό της, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και το ποδήλατό της να σφηνωθεί κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.

Ποια ήταν η άτυχη ποδηλάτισσα
Η άτυχη 40χρονη είχε πτυχίο στο Οικονομικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές MSc in Management στο Πανεπιστήμιο του Bath στην Αγγλία και προϋπηρεσία στον τραπεζικό τομέα ως στέλεχος στη λιανική τραπεζική.

Η Δήμητρα Ιορδανίδου, σύμφωνα με συνεργάτες της, αποτελούσε έναν από τους πυλώνες της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας από την ίδρυσή της.
Με δύο φορές 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές 4η πανελλήνια θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας και έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους διεθνείς μαραθωνίους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία, η Δήμητρα Ιορδανίδου έχει γράψει την δική της ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

Είχε αγωνιστεί με τέσσερα διαφορετικά σωματεία. Αρχικά με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια με τον ΓΑΣ Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, με τον Ηρακλή και φέτος με τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης. Μόνον δυο αθλήτριες συλλόγων της Μακεδονίας-Θράκης έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα καλύτερες επιδόσεις στον Μαραθώνιο της Αθήνας από τη Δήμητρα Ιορδανίδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη