48χρονος πατέρας μικρού παιδιού, και γνωστός επιχειρηματίας, θύμα του κορωναϊού


48χρονος πατέρας μικρού παιδιού, και γνωστός επιχειρηματίας, θύμα του κορωναϊού
Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο 48χρονου ανεμβολίαστου επιχειρηματία

Ο λογαριασμός του στο Facebook γεμάτος με αναρτήσεις κατά του εμβολίου. Εμβόλιο το οποίο δεν έκανε με αποτέλεσμα να νοσήσει τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί εργαζόμενοι του μαγαζιού του.


Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή, σε ηλικία μόλις 48 ετών, ο Φώτης Συκαλιάς, πατέρας ενός μικρού αγοριού. Αρνιόταν να εμβολιαστεί κι όπως λέει ο αδελφός του, αυτό που του στοίχισε τη ζωή ήταν πως καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο.

«Ήπια depon» λέει «εντάξει είμαι τώρα», του λέω «γιατί δεν πας στο νοσοκομείο;» «εντάξει» μου λέει «θα μου περάσει, αφού και τα παιδιά (οι υπάλληλοί του)». Όντως και τα παιδιά όλα που είχαν κολλήσει τους πέρασε, δεν πήγαν πουθενά στο νοσοκομείο και όλοι αυτοί που έγιναν καλά, κάπνιζαν. Μου λέει «εγώ είμαι καθαρός» μου λέει «δεν καπνίζω», σου λέει «εντάξει δεν θα το περάσω εγώ;»

Ο κορωναϊός όμως είχε άλλη άποψη. Ο 48χρονος, παρότι δεν ήταν καπνιστής, πάλεψε για 15 μέρες στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και «έσβησε» τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Το αμέλησε, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει έφυγε για το νοσοκομείο αλλά ήταν αργά. Μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο. 
Τι να σας πω και εγώ; Πιστεύω ότι άμα πήγαινε από την πρώτη ημέρα στο νοσοκομείο και ανεμβολίαστος θα είχε γλιτώσει», συμπλήρωσε ο αδερφός του 48χρονου.
Φίλοι του τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνική δικτύωσης με σπαρακτικά μηνύματα, διερωτώμενοι, μεταξύ άλλων, «γιατί ρε φίλε δεν έκανες το εμβόλιο;».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη