Μεθυσμένος με 4χ4, «μπούκαρε» σε λαϊκή αγορά και παρέσυρε πάγκους και μια γυναίκα


Μεθυσμένος με 4χ4, «μπούκαρε» σε λαϊκή αγορά και παρέσυρε πάγκους και μια γυναίκα
Πανικός επικράτησε σήμερα Παρασκευή 24/12, σε λαϊκή αγορά του Ηρακλείου Κρήτης, όταν ένα 4Χ4 αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο χώρο και παρέσυρε πάγκους και μια γυναίκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως δεν θρηνήσαμε θύματα από… θαύμα.
«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές. Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης που δούλευε στον πάγκο του.

Προκάλεσε καταστροφές
Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου που έκανε την τρελή πορεία δεν παρέσυρε κανέναν, ωστόσο προκάλεσε καταστροφές στους πάγκους και σκόρπισε… πανικό.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει πολλά θύματα ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι πάγκοι καταστράφηκαν. Λαμαρίνες βρίσκονται ακόμα μέσα στον πάγκο μου», τόνισε σχετικά ο κ. Μπαχλιτζανάκης.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία του χώρου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης.

Ο οδηγός παρέσυρε και μία γυναίκα η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Ο νεαρός οδηγός αρχικά φαίνεται να τράπηκε σε φυγή αλλά τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Γαζίου. Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ήταν σε κατάσταση μέθης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη