Τραγικό τέλος για την 55χρονη γιατρό


Η άτυχη παιδίατρος ήταν μητέρα της παιδιών.
Νεκρή εντοπίστηκε η 55χρονη γιατρός σε ρέμα στην Σκοτίνα Πιερίας. Αρχικά βρέθηκε το αυτοκίνητό της, το οποίο παρασύρθηκε, λόγω της κακοκαιρίας και ξεκίνησαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό της. 
Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και η άτυχη γυναίκα, χωρίς της αισθήσεις της και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη πήγαινε επίσκεψη σε φιλικό της σπίτι, όταν ξαφνικά εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Όπως φαίνεται η γιατρός βγήκε από το όχημα της, προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά τα ορμητικά νερά την παρέσυραν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στην περιοχή.Τραγική φιγούρα η μεγάλη κόρη της άτυχης γυναίκας, που είναι αγροτική γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Από χθες βράδυ αναζητούσε τη μητέρα της και το πρωί πήγε κανονικά στη δουλειά της. Κάποια στιγμή ειδοποιήθηκε για τα δυσάρεστα και ζήτησε να φύγει, όπως και έγινε.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη