41χρονος πρωταθλητής με κορωναϊό, πέθανε αφήνοντας το Νοσοκομείο με δική του ευθύνη

41χρονος πρωταθλητής με κορωναϊό, πέθανε αφήνοντας το Νοσοκομείο με δική του ευθύνη
Ο Βέλγος πρωταθλητής kickboxer, Φρέντερικ Σινίστρα, πέθανε στα 41 του χρόνια από κορονοϊό καθώς όχι μόνο αρνιόταν να εμβολιαστεί, αλλά αποχώρησε και από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αφού νόσησε.

Νεκρός από κορωναϊό κατέληξε ο 41χρονος kickboxer, Φρέντερικ Σινίστρα. Ο Βέλγος αθλητής, που αποκαλούσε τον κορονοϊό «μικρούλη ιό» δεν ήταν εμβολιασμένος και τελικά νόσησε και νοσηλεύτηκε, αποφασίζοντας να εγκαταλείψει το νοσοκομείο με δική του ευθύνη, ώστε να αντιμετωπίσει μόνος του τον ιό με χορήγηση οξυγόνου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Φρέντερικ Σινίστρα εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοεμβρίου, όταν υποχρεώθηκε από τον προπονητή του να αναζητήσει ιατρική βοήθεια. Σε video που είχε αναρτήσει τότε παραδεχόταν πως δεν νιώθει καλά, αλλά τόνιζε πως θα παλέψει.

Με λύπη του μάλιστα ενημέρωσε, μέσω ανάρτησής του, πως ο προγραμματισμένος αγώνας του για την 4η Δεκεμβρίου είχε αναβληθεί. Τη ανάρτηση συνόδευσε με φωτογραφία μέσα από ΜΕΘ κορονοϊού εκφράζοντας την πίστη πως θα επιστρέψει δυνατότερος.

Ο Σινίστρα. γνωστός και με το παρατσούκλι «Undertaker» ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στα μέτρα για τον κορονοϊό, ενώ πίστευε ότι η νεαρή του ηλικία και η σωματική του δύναμη θα τον προστάτευαν από τον ιό, τον οποίο θεωρoύσε κάτι σαν γρίπη. Τελικά στις 15 Δεκεμβρίου πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του, με την σύζυγό του να κάνει γνωστή την είδηση. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει πολλούς διεθνείς και ευρωπαϊκούς τίτλους στο kickboxing, έχοντας ρεκόρ 39-9.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη