Συνελήφθη ο τραγουδιστής Χρήστος Ιωαννίδης με όπλα και ναρκωτικά



Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (28/12) ο τράπερ Light. Η σύλληψη του διάσημου τράπερ πραγματοποιήθηκε μετά την προσαγωγή του στη Δίωξη Εκβιαστών της ΓΑΔΑ – πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης (28.12.2021 – προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που ανέβηκε στα social media.


Η προσαγωγή του Light έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.12.2021) και ενώ ο διάσημος τράπερ ήταν σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι. Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην ασφάλεια. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικά και όπλα, μεταξύ των οποίων ένα μαχαίρι και ένα τσεκούρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι αυτά που απεικονίζονται στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.



Υπενθυμίζεται ότι στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο γνωστός τράπερ κυκλοφορεί οπλισμένος μέσα σε ένα κατάμεστο μαγαζί. Σε ένα από τα όπλα διακρίνεται το εθνόσημο και αυτό παραπέμπει στο συμπέρασμα πως ίσως πρόκειται για όπλο αστυνομικού που έχει κλαπεί.
Ο Light, που κατέβασε το βίντεο με τα όπλα από τα stories του στο instagram, αρχικά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είναι ψεύτικα και ότι όλα έγιναν γιατί γύριζε βίντεοκλιπ σε ένα μαγαζί στο Γκάζι.


Στην κατοχή του τράπερ Light στο Κολωνάκι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι, δύο σφαίρες, συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων, δύο συσκευασίες με κάνναβη εννέα γραμμαρίων, εννέα ναρκωτικά χάπια, 18.355 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.


Ο τράπερ Light συνελήφθη ξημερώματα της Τρίτης (28.12.2021), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για «παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών».

Εντοπίστηκε να επιβαίνει σε όχημα στην περιοχή του Κολωνακίου και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη εννέα γραμμαρίων, εννέα ναρκωτικά χάπια, 18.355 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και
κατασχέθηκαν τσεκούρι, μαχαίρι, δύο σφαίρες και συσκευή εκπομπής φωτεινών σημάτων.

Ο τράπερ Light οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη