"Ο άντρας μου πέθανε, τον πήραν στον λαιμό τους οι αντιεμβολιαστες"


Ένας 42χρονος αστυνομικός από τη Δράμα, που δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωναϊού, έχασε τη μάχη για τη ζωή.
«Μου είπε και η γιατρός στο νοσοκομείο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ τώρα μου είπε, να παρακινήσεις τον κόσμο να το κάνει για να μην βρίσκονται οικογένειες στην ίδια θέση που βρίσκεσαι εσύ», τόνισε η γυναίκα του στην εκπομπή «Live News».

«Η μικρή μας είναι 12, η μεγάλη είναι 15. Αδυναμία η μεγάλη μαζί κοιμόντουσαν. Ήταν μπαμπάς που έκανε πολλά με τις κόρες του, ιππασία τις πήγαινε. Πηγαίναμε τις βόλτες μας, Χαλκιδική το καλοκαίρι», συμπλήρωσε η γυναίκα του άτυχου 42χρονου.

Όπως σημειώνεται στο Mega, ο 42χρονος Στέφανος πάλεψε με τον κορωνοϊό πάνω από έναν μήνα στο νοσοκομείο και όταν κατάφερε να αποσωληνωθεί, ένα μικρόβιο «ισοπέδωσε» τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του.

«Η γιατρός είπε πως αν δεν σε σκοτώσει ο κορωνοϊός, σου στέλνει ωραιότατες λοιμώξεις, να αποτελειώσουν τη δουλειά του κορωνοϊού. Πήγαινε πολύ καλά, αλλά τον χτύπησε ένα μικρόβιο, μία λοίμωξη την οποία μπόρεσε ο οργανισμός του να την αντιμετωπίσει. Και μετά τον χτύπησε πάλι ο σταφυλόκοκκος που είναι θανατηφόρος. Σε πνευμονία από κορωναϊό είναι θανατηφόρος», εξήγησε η σύζυγος του 42χρονου.

Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί ο 42χρονος
Όσο για τον λόγο που δεν είχε κάνει το εμβόλιο, η γυναίκα του ανέφερε το εξής: «Τη μαμά μου σαν σήμερα την κηδέψαμε πέρσι από κορωνοϊό. Μου έλεγε: Άμα κολλήσω και εγώ θα πεθάνω. Έλεγα: Στέφανε κάνε το εμβόλιο. Γιατί και η παρέα του ήταν όλη ενάντια και μιλούσαν και έλεγαν. Μου έλεγε ο άλλος που το έκανε κι έλεγε: Στέφανε μην το κάνεις, έχω όλο μέταλλο στον οργανισμό μου, ψάχνω χάπια να αποβάλω τα μέταλλα».

Μάλιστα, ο 42χρονος, όπως εξήγησε η σύζυγός του, τώρα που ήταν στο νοσοκομείο, την προέτρεπε να πάει να εμβολιαστεί. «Το έκανα τώρα που ήταν στο νοσοκομείο, με παρακαλούσε να το κάνω γιατί επικοινωνούσαμε την πρώτη εβδομάδα. Μου έλεγε: Πήγαινε, κάνε το. Και τώρα τελευταίες μέρες πήγαινα, έμενα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να τον δω αλλά καθόμουν εκεί, πίστευα ότι του κάνει καλό να ξέρει ότι είμαι εκεί», δήλωσε.






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη