Αναζητείται από την Αστυνομία ο Στάθης ΠαναγιωτόπουλοςΘέμα ωρών θεωρείται ο εντοπισμός και η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την καταγγελία και δεύτερης γυναίκας πως ανέβασε, εν αγνοία της, βίντεο από προσωπικές τους στιγμές σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου. Ο παρουσιαστής αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο το αυτοφώρου.

Την… αναζήτηση με ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε ουσιαστικά προαναγγείλει νωρίτερα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί την 23χρονη γυναίκα που κατέθεσε χθες (21.12.2021) μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή, όταν κατάβαλε ότι εκείνος είχε ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές σε sites.

Αμέσως μόλις κατατέθηκε η μήνυση από τη νεαρή γυναίκα, η αστυνομία σε συνεργασία με τον εισαγγελέα ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την έκδοση εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια ξεκίνησε η αναζήτηση του παρουσιαστή προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Κάνοντας λόγο για συνολικά εννέα βίντεο από πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι προσωπικές στιγμές των οποίων έχουν “κρεμαστεί” στα μανταλάκια των site ερωτικού περιεχομένου από τον παρουσιαστή, ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ ότι η πελάτης του είναι σήμερα 23 ετών. Είναι κόρη οικογενειακών φίλων του Παναγιωτόπουλου και όταν είχαν σχέση ήταν 18 ετών.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη