Βανδή - Μπισμπίκης : Που και πως "μπλέχτηκε" το νέο ειδύλλιο


Τον έρωτά της δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη ζει τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή και δεν το κρύβει.

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν» λέει στο περιοδικό ΟΚ! πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον.

Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», όπως τον περιγράφουν όσοι τους γνωρίζουν καλά, με πολύ πάθος και αλληλοθαυμασμό.

Η γνωριμία και η πρώτη επαφή

Ένας έρωτας σαρωτικός στο πέρασμά του. Από εκείνους που, και να θέλεις, δεν μπορείς να τους περιορίσεις καθώς ζεις συναισθήματα πρωτόγνωρα που σε συνεπαίρνουν. Μάλιστα, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο ΟΚ!, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακ


ευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό. Τι κι αν έμοιαζαν να προέρχονται από κόσμους διαφορετικούς;

Αυτό ήταν κάτι που τη γοήτευε πολύ – ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετά την επαφή της με το θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια θαύμαζε τους ταλαντούχους ηθοποιούς και έκανε στενή παρέα μαζί τους. «Το μποέμ στοιχείο του χαρακτήρα του και η αυτοπεποίθηση –χωρίς ίχνος έπαρσης– που διέθετε της άρεσαν πάρα πολύ.

Όσο η Δέσποινα Βανδή γνώριζε τον Βασίλη Μπισμπίκη καλύτερα, τόσο τον ερωτευόταν. Και εκείνος όμως δεν φοβόταν ποτέ τις λέξεις, δεν δίσταζε ποτέ να της πει όσα ένιωθε για εκείνη» αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές.

«Ο έρωτας σε φτάνει στα άκρα. Εγώ πάντα ζούσα τη ζωή μου στα άκρα» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του στο ΟΚ! ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Πιστεύω ότι μπορεί να έρθει ένας έρωτας στη ζωή σου τώρα που να ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους».


Αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική τους περίπτωση, χωρίς όμως να ακυρώνει το παρελθόν τους. Άλλωστε είχαν και οι δύο μόλις βγει από έναν γάμο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν 15 χρόνια μαζί με τη μητέρα του γιου του, ενώ η Δέσποινα Βανδή είχε συμπληρώσει δύο δεκαετίες κοινής ζωής με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και δεν θα ήθελαν να κάνουν ποτέ κάτι που θα τα πλήγωνε. Ειδικά εκείνη, έχοντας τη Μελίνα και τον Γιώργο στην εφηβεία, είχε φροντίσει να τους μιλήσει πρώτα με μεγάλη ειλικρίνεια - όπως εξάλλου έκανε πάντα. Δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μάθουν για τη νέα σχέση της από δημοσιεύματα» ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη