"Ναι, είμαι ομοφυλόφιλος και όλα αυτά τα χρόνια κρύβομαι"


Ο Ιάσωνας Μανδηλάς παραχώρησε συνέντευξη στο Love it και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

«Το musical Hair γράφτηκε τη δεκαετία του ’70, αλλά ακόμα και σήμερα πολεμάμε για τα ίδια πράγματα. Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρύβομαι, να μην λέω την αλήθεια μου. Να ζητήσω συγγνώμη για τις φορές που έχω πει ψέματα.

Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δύσκολη θέση να απαντώ σε ερωτήσεις του τύπου “τι σου αρέσει σε μια κοπέλα; Έχεις κοπέλα αυτή την περίοδο;”.

Πάντα μου ήταν δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις, είμαι ο Ιάσωνας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος, έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος.
Έκρυβα την ομοφυλοφιλία μου γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε για αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει όμως η σωστή στιγμή», είπε αρχικά ο Ιάσωνας Μανδηλάς.

Ο Ιάσωνας Μανδηλάς είπε στη συνέχεια: «Οι γονείς μου, όταν ήμουν μικρός, μου είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία και το έδαφος ήταν έτοιμο για να τους το αποκαλύψω.

Οι γονείς μου γνωρίζουv τη σχέση μου, πηγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό, περνάμε Χριστούγεννα μαζί.
Διστάζω στο δρόμο να πιάσω το χέρι του συντρόφου μου, το κάνω μόνο σε κάποιο στενό που δεν υπάρχει κόσμος».

O Ιάσονας είναι 29 ετών, ο πατέρας του έχει μεγαλώσει στην Τσεχοσλοβακία και η μητέρα του στο Αγρίνιο.

Ο πατέρας του ήταν καθηγητής στη Γυμναστική Ακαδημία και η μητέρα του ήταν φοιτήτριά του. Η μεγαλύτερη αδερφή του είναι πρωταθλήτρια στο στίβο. 
Ο ίδιος είναι πρωταθλητής Ελλάδος το 2007 στα 100 μέτρα με εμπόδια. 
Με το χορό ξεκίνησε να ασχολείται όταν παράτησε τον αθλητισμό.

Ξεκίνησε με τζαζ και μπαλέτο, γιατί θεωρεί ότι έπρεπε να έχει κλασική παιδεία. Μέσα από ένα σεμινάριο πήρε υποτροφία και κατάφερε να φύγει στην Μασαχουσέτη και στη Νέα Υόρκη. Ήταν φοβερή εμπειρία γιατί συνεργάστηκε με ανθρώπους από το Broadway. 
Στα 18 του πέρασε από οντισιόν και τον δέχτηκαν δύο σχολές του Λονδίνου. Το όνειρό του είναι να μπορεί να τραγουδάει και να χορεύει παράλληλα. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να τον κάνει να σταματήσει τον χορό , ενώ έχει τρέξει σε αγώνα με σπασμένο πόδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη