Νίκος Βέρτης: Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Νίκος Βέρτης: Τι συνέβη και έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο Νίκος Βέρτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τα δημοσιεύματα που φέρουν το όνομά του στο διαδίκτυο για τα οποία μάλιστα δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή. 
Όπως αναφέρει ο τραγουδιστής σε ιστοσελίδες που παρουσιάζονται ως σοβαρά sites, κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα τα οποία καλούν ανυποψίαστους χρήστες να βγάλουν εύκολα χρήματα, ξεκινώντας επενδύσεις, όπως και Νίκος Βέρτης, αλλά και με άλλους τρόπους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα : 
«Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν Απάτη.

Χρησιμοποιούνε μάλιστα ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή site’s για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου… Επίσης ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα site’s που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ. 
Γενικά προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά. Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας», έγραψε ο Νίκος Βέρτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη