«Είναι μια κακιά και ζηλιάρα γυναίκα»Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Φλωρινιώτη και την Πηνελόπη Πιτσούλη.
Έξαλλος βγήκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Αιτία ήταν τα όσα είπε η Πηνελόπη Πιτσούλη για το σχήμα της παράστασης «Νικοτιτανικός». Ο τραγουδιστής μίλησε κατά της ηθοποιού, η οποία στη συνέχεια βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα κι έδωσε τη δική της απάντηση.

Αφορμή αυτήν τη φορά στάθηκε μια δήλωση της Πηνελόπης Πιτσούλη η οποία σχολιάζοντας την παράσταση αυτή ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα περίεργο σχήμα. Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα».
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης απάντησε στις δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις της κυρίας… Πιτσούλη την είπαμε; Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή η όχι. Υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών που είμαστε εκεί. Είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση. Την πληροφορώ πως το επάγγελμα μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός και χορευτής. Πώς κυρία μου από την στιγμή που δεν έχεις δει μια παράσταση, την κατακρίνεις; Οπωσδήποτε με στεναχώρησε. Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια η κυρία Πιτσούλη. Δεν είναι της κλάσεως της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, της Ελένης Κοκκίδου, της Μίρκας Παπακωνσταντίνου.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ο Γιάννης Φλωρινιώτης εξέφρασε ανοιχτά την αντιπάθειά του απέναντι στην ηθοποιό και δήλωσε πως παρόλο που δεν τον ενδιαφέρει καν η γνώμη της, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους συναδέλφους της.

«Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις αυτής της κυρίας. Πιτσούλη είπαμε; Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή ή όχι, αλλά εγώ θέμα επιβίωσης δεν έχω. Εγώ αυτή τη δουλειά δεν την κάνω για τα λεφτά. Κατέκρινε, υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών που είμαστε εκεί, είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση και την πληροφορώ – θέλει δεν θέλει – ότι το επάγγελμά μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, χορευτής. Εγώ μια εποχή, εκτός από τα μαγαζιά, γέμιζα στάδια, αναψυκτήρια. Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μία παράσταση, την κατακρίνεις; 
Με στενοχώρησε. Πιο πολύ με στενοχώρησε που είπε ότι θα έρθει να μας γιουχάρει το κυπριακό κοινό, που είναι το πιο γλυκό κοινό. Μας πήρε όλους η μπάλα. Είναι βαριά κουβέντα αυτή που είπε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.
Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους συναδέλφους της. Από μένα δεν χρειάζεται γιατί την έχε χ…η είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη