Θεσσαλονίκη : Εχασε την μάχη με τον κορωναϊό η Παρθένα Κουτμερίδου

Θεσσαλονίκη : Εχασε την μάχη με τον κορωναϊό η Παρθένα Κουτμερίδου
Θλίψη προκαλεί η είδηση πως η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, έχασε τη μάχη με τον κορωναϊό. Η 38χρονη δικηγόρος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τετάρτης (01.12.2021).

Η 38χρονη γυναίκα δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού γιατί ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν είχε εμβολιαστεί με εντολή του γιατρού της και όταν νόσησε, η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα η γνωστή δικηγόρος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Άγιος Λουκάς”.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί πήραν το μωρό της Παρθένας Κουτμερίδου με καισαρική.

Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι φίλοι της, κόλλησε κορωναϊό πριν από μερικές μέρες. Αρχικά, μπήκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης της αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον “Άγιο Λουκά”. Έδωσε μάχη εδώ και μέρες στη ΜΕΘ, αλλά την Τετάρτη, άφησε την τελευταία της πνοή.


Ο γιατρός της εγκύου και κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, ξεκαθάρισε:
«Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά χρόνια φίλη μου και ο πατέρας της. Αλλά απ΄ότι καταλαβαίνω ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, την απέτρεψε. Πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού; Εγώ την είχα συμβουλεύσει παρόντος μαρτύρων… Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο σύζυγός της δεν ερχόταν πάνω γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου, επειδή εγώ επέμενα να κάνει εμβόλιο».

«Από τη στιγμή που έγινε σύσταση για τις έγκυες να εμβολιαστούν, εγώ σε όλες τις γυναίκες έχω ζητήσει να κάνουν εμβόλιο» συμπλήρωσε ο γιατρός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη