Ραγδαίες οι εξελίξεις : Εκδίωξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα


Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης


«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο  δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα».
Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογρaφiκού περιεχομένου.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής μεταξύ άλλων εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και δήλωσαν ότι οι ίδιοι δεν γνώριζαν για την καταγγελία.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορών να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.
«Τι εκπομπή να κάνουμε» αναρωτήθηκε στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια έδωσε διαφημίσεις, προκειμένου να καταφέρουν να ηρεμίσουν οι παρουσιαστές και να προχωρήσουν με την εκπομπή.


Η καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Συγκεκριμένα, μία πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατήγγειλε πως μετά τον χωρισμό τους, εκείνος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες της σε σελίδα πορνογρaφικού περιεχομένου. Πρόκειται για 300 φωτογραφίες, με το ένα βίντεο να έχει φτάσει τις 99.300 προβολές.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ' αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη