Θεσσαλονίκη : Συνελήφθησαν οπαδοί του απατεώνα Σώρρα, για επεισόδιο σε κέντρο rapid test

Θεσσαλονίκη : Συνελήφθησαν οπαδοί του απατεώνα Σώρρα, για επεισόδιο σε κέντρο rapid test 

Οι τέσσερις αρνητές, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, υποστήριξαν ότι ανήκουν στη συνταγματική αστυνομία και ότι η διενέργεια rapid test είναι παράνομη.
Πως έγινε η έφοδος στο κέντρο
Η ομάδα αρνητών που αυτοαποκαλούνται "Θεματοφύλακες του Συντάγματος" εισέβαλαν στο κέντρο που διενεργούσε ράπιντ τεστ στη Θεσσαλονίκη.
Φορώντας μπουφάν με εθνόσημα προσπάθησαν να διακόψουν τη διαδικασία.
Όταν οι υπεύθυνοι του κέντρου, τους ζήτησαν ταυτότητες, έδειξαν κάποια τυπωμένα χαρτιά που έγραφαν επάνω συνταγματική αστυνομία.
"Τους ζητήσαμε τις ταυτότητές τους, τις υπηρεσιακές και μας έβγαλαν κάτι πλαστικοποιημένα χαρτάκια που γράφανε συνταγματική αστυνομία, θεματοφύλακες", λέει ο Κώστας Κουντουρίδης, ιδιοκτήτης κέντρου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που «θεματοφύλακες του Συντάγματος» επεμβαίνουν για να «σώσουν» τη χώρα και να εφαρμόσουν το νόμο, όπως αποκαλύφθηκε με τη δράση των τεσσάρων ατόμων που παρουσιάστηκαν σε κέντρο που διενεργούσε rapid test στη Θεσσαλονίκη ζητώντας από τον υπεύθυνο του χώρου να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Τα παραπάνω άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη και τους επιβλήθηκαν οι ανάλογες κατά το νόμο ποινές, ανήκουν σε μια ευρύτερη ομάδα ατόμων που επικαλούνται το άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο είναι η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος που αναφέρει ότι οι Έλληνες «…δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Με απλά λόγια εκείνοι που δηλώνουν θεματοφύλακες του Συντάγματος και δρουν και ως «συνταγματική αστυνομία» όπως τα τέσσερα άτομα που πήγαν στο κατάστημα που διενεργεί rapid test στη Θεσσαλονίκη, θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει ένοπλη κινητοποίηση αφού πιστεύουν ότι το Σύνταγμα έχει ανατραπεί. Η πρώτη φορά που ακούστηκε η φράση «θεματοφύλακας του Συντάγματος» ήταν το 2011 όπου η χώρα βρισκόταν εν μέσω μνημονίων και οικονομικής κρίσης. Τότε που στις πλατείες και στις γειτονιές συγκεντρώνονταν οι «αγανακτισμένοι».

Τους ξαναείδαμε να ακολουθούν τον Αρτέμη Σώρρα, και να αρνούνται να πληρώσουν ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα έχει έναν αμύθητο θησαυρό 600 δισεκατομμυρίων! Τώρα έχουν βγει δυναμικά στο προσκήνιο με την πανδημία του κορωνοϊού ως αρνητές των εμβολίων και των υγειονομικών μέτρων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη