Ανδρόγυνο, θύματα του κορωναϊού, με διάφορα λίγων ημερών


Ανδρόγυνο, θύματα του κορωναϊού, με διάφορα λίγων ημερών
Ακόμα μία τραγωδία στον Βόλο ! 
Μετά τον θάνατο του 67χρονου εικονολήπτη Βασίλη Γκέτσιου στις 2 Δεκεμβρίου, έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή και η σύζυγός του Δήμητρα.

Η 66χρονη γυναίκα νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, κόλλησε κορωναϊό 10 μέρες νωρίτερα και ακολουθούσε τη θεραπευτική αγωγή, που του έδιναν οι γιατροί του, παθολόγος και πνευμονολόγος.

Αρχικά φαινόταν να έχει καλή πορεία με τις αντιβιώσεις, που έπαιρνε. Ο ίδιος έλεγε ότι αισθανόταν καλά, αν και παρουσίαζε κάποιες μέρες πυρετό. Ωστόσο, την 6η ημέρα από τη στιγμή που νόσησε παρουσίασε έντονη δύσπνοια. 
Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό κορεσμού του οξυγόνου του ήταν στο 75%. «Από κει και πέρα υπήρξε ανατροπή στην πορεία, που είχε η υγεία του», επισημάνθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο άτυχος άνδρας δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί. 
Ο Βασίλης Γκέτσιος ήταν συνταξιούχος αυτοκινητιστής, αλλά ασχολούνταν για πολλά χρόνια ερασιτεχνικά με τη βιντεοσκόπηση. 
Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλύπτοντας φωτογραφικά τα παιχνίδια της ομάδας. Επίσης, το τελευταίο διάστημα υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στη λήψη οπτικού υλικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη