Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου

SHARE:


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου
Βαριά και μελαγχολική διάθεσή φέρνει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω. Τα κύρια ενδιαφέροντα μας τώρα είναι κυρίως επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και οικογενειακά θέματα! Καλή ημέρα για σοβαρές αποφάσεις!


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα θα μπορέσεις να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στις κοινωνικές σου επαφές και να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις μεγάλα βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου! Αξιοποίησε λοιπόν, τις άπειρες ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα, ώστε να δείξεις την εικόνα που επιθυμείς κοινωνικά και να βελτιώσεις την φήμη σου ουσιαστικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα αισθανθείς πως το άλλο σου μισό, δυσκολεύεται να εκδηλωθεί συναισθηματικά, γεγονός που θα σε απογοητεύσει, παρόλο που θα δείξει την αγάπη του έμπρακτα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από τον εργασιακό σου περιβάλλον!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η έντονη ανάγκη σου να πετύχεις στην καριέρα σου, όπως και η επιθυμία σου για καταξίωση, σε καθιστούν νικητή στα επαγγελματικά! Οικονομικά θα έχεις εύνοια και κυρίως λόγω ορθής διαχείρισης των χρημάτων σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα έχεις και την ευκαιρία, όπως και την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις νέα, συναρπαστικά και διαφορετικά πράγματα και να περάσεις υπέροχα! Θα εκπληρώσεις αρκετά μεγαλεπήβολα σχέδια και στόχους, αποφεύγοντας επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία, που ενδεχομένως να σου φέρουν απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις ούτε λεπτό, να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά προς το πρόσωπο που ποθείς, κυρίως επικοινωνιακά! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα για μία νέα γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα σήμερα και μάλιστα με ευκολία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, άρπαξε την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή εχθρό! Οι μάσκες πέφτουν και οι αποκαλύψεις σε ωφελούν! Αντιλαμβάνεσαι πλέον άριστα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρω σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να καταλάβεις τι ακριβώς άτομα έχεις στο πλάι σου! Μάθε να ακούς την διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η γοητεία σου και η παθιασμένη σου προσωπικότητα, θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις σιγουριά με ποικίλους τρόπους, για την ειλικρίνεια και την πίστη του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κυρίως λόγω της βοήθειας των γύρων σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, αυτό που θες είναι ισοτιμία, δικαιοσύνη, ηρεμία, κι ισορροπία στις διαπροσωπικές επαφές και τις συναναστροφές! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Έχεις ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να συνεργαστείς καλύτερα με τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα και βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να αρπάξεις την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, βελτιώνεις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους! Οικονομικά, να μην πάρεις σπουδαίες αποφάσεις την σημερινή ημέρα και να αποφύγεις συμφωνίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, ήρθε η ώρα, να αντιληφθείς πως οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές και κάνουν την διαφορά! Κατάλληλη ημέρα, για να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις ωφέλιμες αλλαγές στην εμφάνιση σου! Η καθημερινότητα σου, θα αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις σήμερα να αντιληφθείς ακριβώς που βρίσκεσαι και τι οφείλεις να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, αυτός ο συνάδελφος ή ο συνεργάτης που έχει κερδίσει την καρδιά σου, επιτέλους κάνει το πρώτο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φανερώνεις σήμερα, τον καλύτερο σου εαυτό σε καριέρα και χρήμα! Έρχονται τα αποτελέσματα που θες και το άγχος τελειώνει εδώ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, θα καταφέρεις να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές του εαυτού σου και να αποκτήσεις πιο χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση. Κατάλληλη ημέρα λοιπόν, για ευχάριστες εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση και κοινωνικές δράσεις! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για εγωκεντρισμό και έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα χορτάσεις ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλά κομπλιμέντα με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, εξομολογήσεις κατακτήσεις, αυτοπεποίθηση, θαυμαστές και κομπλιμέντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να αποφύγεις τα ανούσια έξοδα, διότι αργότερα, ίσως το μετανιώσεις! Στην καριέρα, πετυχαίνεις πολλά σπουδαία πράγματα, αναγνωρίζεσαι και ξεχωρίζεις!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ήρθε η ώρα να διορθώσεις, να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με ήρεμη συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Είσαι πολύ διαισθητικός σήμερα και καταφέρνεις να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων! Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία, για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων και των συγκυριών και να ετοιμάσεις τις επόμενες δράσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να απογοητεύεις κάπως το ταίρι σου με την κυκλοθυμία, τα παράπονα και την γκρίνια σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ευκαιρία επανασύνδεσης! Ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει και θέλει επανένωση μαζί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, θα έχεις επιτυχίες και ευκαιρίες για πρόοδο και επιτυχία! Οικονομικά, θα υπάρξουν ορισμένα οικογενειακά έξοδα! Ωστόσο, είναι αναμενόμενα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα κερδίσεις στόχους, κυρίως αν επικοινωνείς με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σίγουρα καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Επιπλέον, τα αδέρφια, οι γείτονες, οι γνωστοί κι ορισμένοι συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου! Επιπλέον, απολαμβάνεις ευχάριστες συναντήσεις, μετακινήσεις και εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν την σημερινή να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα αποφασίσεις να επικεντρωθείς εκεί! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με το άλλο σου μισό, αλλά στο τέλος, θα βρείτε σίγουρα λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οφείλεις σήμερα να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω, προκειμένου να πετύχεις αυτά που θες! Οικονομικά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που θα έρθουν τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα παραδόξως, επιλέγεις να γίνεις πιο πρακτικός και να βρεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα! Θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με τις σημαντικές αξίες σου! Οι δυνατότητες για να τα προστατέψεις και να έχεις τις αναμενόμενες εξελίξεις, θα είναι πολλές και ίσως να έρθουν μέσα από κάποιες καινούργιες συνθήκες, που θα σου επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου σχέσεις, κυρίως με ένα πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει και επιτέλους, θα κάνει κίνηση ενδιαφέροντος! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άνεση, ηρεμία και ασφάλεια θα νιώσεις την σημερινή ημέρα μέσα στον χώρο της εργασία! Επιπλέον, η οικονομική βελτίωση, είναι σίγουρη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα αυξημένη ενέργεια, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και βελτιωμένη διάθεση για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις είναι σίγουρα ωφέλιμες, για να πετύχεις στόχους και σχέδια και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αυξήσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου! Φρόντισε ωστόσο, να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και νεύρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να επικεντρωθείς στην ισορροπία των επιθυμιών και αναγκών σου, με τις ανάγκες του άλλου σου μισού, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα ανάγκη, για την αποδοχή των άλλων και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις και κομπλιμέντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι απόλυτα αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και σχέδιο! Οικονομικά, θα έρθουν ορισμένες απώλειες, λόγω απροσεξίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι σίγουρα περισσότερο διαισθητικός και θα υπάρξουν στιγμές μέσα στην σημερινή ημέρα, που θα θελήσεις να είσαι μοναχικός, κλειστός και μυστικοπαθής! Προτίμησε γι’αυτό, να παραμείνεις στο παρασκήνιο προσωρινά και να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις τις σοβαρές και βαθιές συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να υπάρξει μία εξέλιξη σε μία ερωτική ιστορία παρασκηνιακή και πιθανόν παράνομη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες, γι’αυτό φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος και εργατικός! Οικονομικά, να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να ανανεωθείς κοινωνικά, να αξιολογήσεις ώριμα τις φιλίες σου και να οριοθετήσεις τις επαφές και τις γνωριμίες σου! Μάλιστα, με συμμάχους τους φίλους σου, θα πετύχεις στόχους και σκοπούς! Πες ένα μεγάλο ναι λοιπόν, στην συμβουλή ενός φίλου σήμερα και δεν θα βγεις χαμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι στις αισθηματικές σου εξελίξεις, μέσα από τις συμβουλές και τις πράξεις τους! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που ήθελες καιρό τώρα θα έρθει, ώστε να ξεπεράσεις ένα σημαντικό πρόβλημα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καταφέρνεις και παράγεις σημαντικό έργο μέσα από συνεργασίες και συναδελφικές επαφές! Οικονομικά, θα έρθει απρόσμενη εύνοια και ξαφνικές ευκαιρίες για βελτίωση!

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 2022 29η Agrotica 2022 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγγλία Αγιον Ορος Άγιος Δομήνικος Αγιος Λουκάς Αγιος Μάμας Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός Άγις Κυνηγόπουλος Αγνή Καλουμένου αγνοούμενες αγνοούμενη αγνοούμενοι αγνοούμενος αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό αεροσκάφος Αθήνα Αθηνά Χρυσαντίδου Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγίνιο Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αιτωλοακαρνανία Άκης Σκέρτσος Αλβανία Αλγερία Αλέκος Φασιανός Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλιμος Αλκης Κούρκουλος αλλαγή φύλου Αλλαγή ώρας 2021 Αλμπέρτο Εσκενάζυ Αλμυρός Αλόννησος Αμβρόσιος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη Άνα Μπρνάμπιτς αναισθησιολόγος ανάκληση αυτοκινήτου ανάκληση τροφίμου Ανάληψη Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Λοβέρδος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανδρέας Φουστάνος Ανδρόγυνο ανεμβολίαστη ανεμβολίαστοι Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Άννα Λιτβίνοβα ανοιχτή επιστολή ΑΝΤ1 Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ αντιεμβολιαστής Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απατεώνας απατεώνισσα απάτη ΑΠΘ Απλήρωτοι εργαζόμενοι απογραφή Αποζημίωση απόπειρα βιασμού Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αραβόφωνοι Αργεντινή αργία 26ης Οκτωβρίου Αργίες 2022 Αργολίδα Αργυρούπολη Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρκαδία Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχαία Ολυμπία Αρχιμανδρίτης αρχιμουσικός ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος Θεσσαλονίκης Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας Ασπροβάλτα Ασπρόπυργος Αστεία αστρολογία Αστυνομία Αστυνομικό δελτίο αστυνομικός ασφάλιση ασφαλτόστρωση Ασώματο Αττική Αττική Οδός αττοκτονία αυξήσεις Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Σκαφίδα Αχαΐα Αχίλλειον Αχλάδι Β' Θεσσαλονίκης Β’ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Κονιτόπουλος Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βάρη Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βασίλης Σαλέας Βασίλισσα Ελισάβετ Βάσω Μπεσκάκη Βεβήλωση Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία βέροια Βέρτης Βιασμός βιαστής βιβλίο βιβλιοθήκες Βιέννη βιτριόλι Βλαχιώτης Βλαχογιάννης Γιώργος Βόλβη Βόλος βόμβα βόρεια προάστια Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία Βράσταμα Βρέφος βροχές Βύλιζα ΓΑΔΑ Γάζωρος Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλάτσι Γαλλία γάμος Γαρδικάκι γενικός γραμματέας ΚΝΕ Γερακαρού Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάνης Βαρουφάκης Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιάννης Γιώργος Γιάννης Σερβετάς Γιάννης Σπαλιάρας Γιάννης Φλωρινιώτης Γιαννιτσά Γιαουντέ γιατρός Γιούργκεν Κλοπ Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κυπαρίσσης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γιώργος Τράγκας Γκάλης Γκάνθερ γκράφιτι γλέντι Γλυκά Νερά Γλυφάδα Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρεβενά Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος δενδροφύτευση Δέσποινα Βανδή Δημαρχείο Θερμαϊκού Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Δανίκας Δημήτρης Αθανασίου Τσιβούλας Δημήτρης Αλεξάνδρου Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κομπατσιάρης Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Παπαδημούλης Δημήτρης Σκαρμούτσος Δημήτρης Φιντιρίκος Δήμος Αριστοτέλη Δήμος Θεσσαλονίκης Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση Δημοτική Αστυνομία ΔΙ.ΑΣ διάγγελμα διαγραφή διαζύγιο διαθήκη δίαιτα διακοπές διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Γκολιδάκης Διαμαντής Χλωρός διανομέας διάρρηξη διάσημοι Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη διόδια Διομήδης Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δόμνα Σαρητσόγλου Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δρόμος δυστύχημα δωρεά Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκληματική ομάδα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικός εκπτώσεις Εκτακτο βοήθημα Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Ελενα Γαλύφα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά ελέφαντας Ελλαδα Ελλάδα Ελληνας ομογενής Ελληνική Βουλή Ελληνική Επανάσταση Ελληνική πολεμική αεροπορία Ελληνικό Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας Ελληνικό πολεμικό ναυτικό Ελληνικός Στρατός Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ ΕΛΤΑ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο εμπρησμός ΕΜΥ Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος ΕΟΔΥ ΕΠΑΛ έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδείνωση καιρού επιδόματα επιδότηση επίθεση σκύλου Επισκοπή επιχειρηματίας Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Εριέττα Κούρκουλου Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Ευβοία Εύβοια Ευγενία Νιάρχου Εύοσμος εύρεση αγνοούμενης εύρεση ανήλικου Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Έφη Σαρρή Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Ζοζέ Μπότο Ζόραν Ζάεφ ζώα συντροφιάς ζωγραφική Ζώδια Ζώδια 2022 Ηλεία Ηλέκτρα Νιάρχου ηλεκτρικές συσκευές ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ηλεκτροπληξία Ημαθία Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θέατρο θείος Θεματοφύλακες του Συντάγματος Θεοφάνεια Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θετικό τεστ θράκη Θωμάς Κατσαούνης Θωμάς Παπασταύρου Ιαπωνία Ιασμος Ιάσωνας Μανδηλάς Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Ιερά Μονή Φιλοθέου Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός ΙΚΑ Ινδία Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισημερινός Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Καβούρι Καζίνο Ρίου Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακοποίηση παιδιού κακοποίοση γυναικών κακούργημα Καλαμάκι Καλαμαριά Καλαμπάκα κάλαντα Καλιφόρνια Καλλικράτης Καλοχώρι Καματερό Καμερούν Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα καρκίνος καρκίνος του τραχήλου της μήτρας Κάρολος Παπούλιας Κάρολος Τρικολίδης κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταζητούμενος κατάληψη καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Παναγοπούλου Κατερίνα Σακελλαροπούλου Κατερίνη κατοικίδια Κατσιμίδη Κάτω Αμίαντος Κάτω Νευροκόπι Κάτω Πετράλωνα Κάτω Τούμπα καυσιμα καυσωνας καύσωνας καφέ καφές καφετέρια κεμπάπ Κεραμωτή Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κηφισίας και Ακροπόλεως Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κινητό τηλέφωνο κλειστοί δρόμοι κλήρωση κλήσεις κλιματιστικά κλινική Κλοντιάνα Τσέλο κλοπή Κοζάνη ΚΟΘ κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολινδρός Κολομβία Κολωνός κομμωτής κόντρες κορ Κορδελιό Κορινθία Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης Κρεοπώλης Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύμινα κυνήγι Κυπαρισσία Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνα Αδάμου Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Καζάκος Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κωνσταντίνος Τζούμας Κωνσταντίνος Χαμαλέλης Κωνσταντίνου Καραμανλή Κως Κώστας Δόξας Κώστας Κεντέρης Κώστας Παπαχλιμίντζος Κώστας Ραπτόπουλος Κώστας Τσιάρας Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς Λαδάδικα λαική αγορά λαϊκή αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λάτσιο Λεσβίες Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο λεωφόρος Κατεχάκη Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιβάδι Ελασσόνας Λίβερπουλ Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου λίμνηΠλαστήρα Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ ΛΟΑΤΚΙ λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος λογαριασμός φυσικού αερίου λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λουτράκι Λοχίας λύτρα μαγειρική Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μαγνησία Μαδρίτη μαέστρος μαθητές Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μάκης Κατμετζόγλου Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαργαρίτης Τζίμας Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μαρία Ιωαννίδου Μαρία Σολωμού Μαρκόπουλο Ηλείας Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη μάσκα μάσκες Ν95 μάσκες FFP2 Μασούτης ΜΑΤ Μάτι μαχαίρωμα Μεγάλη Βρετανία Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μελίνα Μποτέλη Μέμος Μπεγνής Μενεμένη Μενίδι Μένιος Φουρθιώτης Μεξικό ΜΕΡΑ 25 ΜέΡα25 Μέριλαντ μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον μεταμόσχευση Μετανάστες Μετέωρα Μετρό Μέτσοβο μητροκτονία Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μίνα Ορφανού Μισισιπή Μιχαέλα Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μονή Φιλοθέου Μουσική Μπάιντεν Μπάκινγκχαμ Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπιλ Γκέιτς. κορωναϊός Μπολόνια μποτιλιάρισμα μπουζούκια Μπουτάρης Μπούφος Μύκονος Μυτιλήνη Ν.Δ. Νάκος Τρυφωνίδης Νάξος Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναύπλιο Ναυτιλία ΝΔ Νέα Αγαθούπολη Νέα Αγχίαλος Νέα Δημοκρατία Νέα Ερυθραία Νέα Ευκαρπία Νέα Ζηλανδία Νέα Ζίχνη Νέα Μάδυτος νέα μέτρα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Σκιώνη Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη Νεκτάριος Νέο Ηράκλειο Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νικόλ Μαράκι Νικόλας Παπαπαύλου Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Βέρτης Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Κατσαρός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου Νότης Σφακιανάκης ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι Ντόρα Μπακογιάννη Ντράφι Ξάνθη ξενοδοχείο ξυλοδαρμός συζύγου ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Αμαλίας οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικογενειακή βία οικοδόμοι οικολογία Οικονομία οίκος ανοχής Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όλα Θεσσαλονίκη Ολγα Γεροβασίλη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπία Οδός Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη ομοφυλόφιλος ΟΠΚΕ ορειβάτης Ορμύλια Ορφέας Ζάχος Ουγκάντα Οφρύνιο Οχάιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία παιδοκτονία παιδότοπος Παλαμάς Παλιά παραλία Παλλήνη Παναγιώτης – Ραφαήλ Παναγιώτης Βγενόπουλος Παναγιώτης Κουρουμπλής Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Πάνος Καμμένος Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάολα Παπάγου Πάπας Φραγκίσκος παραδοσιακό τραγούδι παραίτηση παραμονή Χριστουγέννων Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Παρίσι Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα πατροκτονία Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης πεθερά πείνα Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πετρανά Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πήλιο Πηνελόπη Πιτσούλη Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού Πιστοποιητικό νόσησης πιτ μπουλ πιτόγυρο πλατεία Αριστοτέλους πλατεία Ελευθερίας πλημμύρες πνιγμός Ποδηλάτης ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινική δίωξη ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος πολιτισμός Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρακτορείο ΟΠΑΠ πράσινοι παπαγάλοι πρόγνωση καιρού Πρόεδρος της Δημοκρατίας προπονητής τένις πρόστιμο Πρόσφυγες πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιάτικο λαχείο πτήση Πτολεμαΐδα πτώση πτώση από μπαλκόνι πτώση από σκάλα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά πυροβολισμοί Πύρρος Δήμας Ράδιο Αρβύλα ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή ρεβεγιόν Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος Ροζίτα Σώκου ρομά Ρούλα Ρέβη Ρουμάνα Ρουμάνος Ρούμπεν Σεμέδο Ρύζια Παιονίας Ρώμη Ρωσία Ρωσίδες Σάββας Αναστασιάδης Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν σαφάρι ΣΕΓΑΣ ΣΕΗ σεισμός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου Σερβία Σέρβια Σέρρες σήμερα Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σινέντ Ο’ Κόνορ Σίντκλεϊ Φερέιρα σκάλες Σκιάθος Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ σουβλατζίδικο Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Μαυρίδου Σοφία Σακοράφα Σοχός Σπύρος Μπιμπίλας Σπύρος Χατζηαγγελάκης Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Στάθης Παναγιωτόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Διονυσίου Στέλιος Νιάκαρης Στέφαν Γέλοβατς Στέφανος Βερλέκης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος Στέφανος Τσιτσιπάς στρινγκ Στρυμονικός Κόλπος συγκεντρώσεις συζυγοκτόνος Συκιές συλλήψεις σύλληψη Σύμη Συνδέσεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφακιά Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις σχολεία Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο Τάκης Θεοδωρικάκος ταξί ταξίδι Τάσος Βαλμάς Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος τένις Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζένη Χειλουδάκη Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζόκοβιτς Τζούλη Αγοράκη Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα Τζώρτζης Μονογυιός τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τολό Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός τουρίστας Τουρκία Τουρκοκύπριος Τράγκας τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τρίπολη τροφική δηλητηρίαση Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία υγειονομικοί υπουργός Αμυνας Υπουργός Δημοσίας τάξεως φαγητό Φαίδων Βόβολης φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα φαρμακοποιός φάρσα Φερεντίνου φθηνά εισιτήρια Φθιώτιδα Φίλιππος Αρβανίτης Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φίλιππος Φόρτωμας Φιλίτσα Καλογεράκου Φίλυρο Φλώρινα φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος ΦΠΑ Φρειδερίκος Χόντος φυλακές φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία φωτογράφος Φώφη Γεννηματά Χαϊδελβέργη Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χαμόγελο του παιδιού Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χάρης Κοντογιώργης Χαριλάου χασίς χασισοφυτεία χιόνια χιονιάς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου χιονοπτώσεις Χίος Χολομώντας Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χούλιγκαν Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Αντωνιάδης Χρήστος Ιωαννίδης Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Λούλης Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα Βίδου Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικη ευχή Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης ψύχος Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Celtis australis Champions League Cleo Smith Copernicus cosmote covid 19 covid free CVC Diabolik Don Leon Erdogan eshop espresso F-16 facebook fake news Ferrari Florona Freedom pass Game of chefs Google Helexpo Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA influencer instagram Internet ISIS jewels Jhonson & Jhonson Jumbo Kamilah Chavis Kavala oil Kia Kia EV6 Lamborghini Lidl Lifestyle Light lockdown Mad Clip Madclip Marina Tower MasterChef 2022 Media Mediterranean Cosmos MEGA Mente Fuerte Mercedes Met Hotel meta Microsoft missing allert Nefeli Luxury Villas Newcastle United NFL Nova Olembe parking PCR τεστ Pfizer Pink Floyd Power of Love Premier League Quiz rapid test real estate Robert de Niro Roger Waters Ryanair self test self-test selfie Sentinel-2 SKY express slideshow Smartphones social media Sprider Stores Starlink Start Button super league super market Survivor Survivor 2022 Survivor 2023 Teleperformance Greece The Bachelor The Met The Secret Garden Thessaloniki Pride tv twitter vegan video video clip Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjfqyjLZ_dus3_Es_wiv7Gp7OctttY7U1rQ03C-8kP5ENeDxbFW-wN52ir0XW3dvjtXXYk3l5xYrU6kdeo_Q_NtEUDnzmqJlf6-0mixlEb4AICWLmihHh7QKIsAK4g-AFxGNNGSIXmfHt5I1XoOybYIVnyR_DWZW0dSOijZJmr8WSKmFmu0l7Gq0b-A=w640-h374
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjfqyjLZ_dus3_Es_wiv7Gp7OctttY7U1rQ03C-8kP5ENeDxbFW-wN52ir0XW3dvjtXXYk3l5xYrU6kdeo_Q_NtEUDnzmqJlf6-0mixlEb4AICWLmihHh7QKIsAK4g-AFxGNNGSIXmfHt5I1XoOybYIVnyR_DWZW0dSOijZJmr8WSKmFmu0l7Gq0b-A=s72-w640-c-h374
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2022/01/3.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2022/01/3.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy