32χρονη, περιέλουσε με οινόπνευμα και πυρπόλησε τον 68χρονο σύντροφο της

32χρονη έλουσε με οινόπνευμα και πυρπόλησε τον 68χρονο σύντροφο της
Σοκ προκαλεί η είδηση στην Βόρεια Εύβοια, όπου μια γυναίκα από την Λίμνη επισκέφθηκε έναν άνδρα στο σπίτι του στο Αχλάδι και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό στις 2 Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr μια 32χρονη γυναίκα από την Λίμνη επισκέφθηκε τον 68χρονο στο σπίτι του στο Αχλάδι. Για άγνωστο λόγο αφού τον έλουσε με οινόπνευμα προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό.

Ο άνδρας για άγνωστο λόγω παρέμεινε στο σπίτι, παρά το σοβαρό της κατάστασής του ενώ μόλις εχθές Πέμπτη 06/01 ζήτησε βοήθεια στο κέντρο υγείας. Άμεσα δόθηκε εντολή για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, λόγω της προχωρημένης κατάστασης των τραυμάτων ενώ λίγες ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 32χρονη αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είχαν συνάψει εδώ και καιρό δεσμό με τους κατοίκους να τους βλέπουν να ζουν μαζί στο σπίτι του 68χρονου στην παραλία Αχλαδίου. Έτσι τα σενάρια που ήθελαν τον 68χρονο να αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και την 32χρονη να είχε αναλάβει χρέη «νοσοκόμας» δεν φαίνεται να ισχύουν.
Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής και οι δυο έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο αλκοόλ, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που τσακωνόντουσαν με αποτέλεσμα οι φωνές του να ακούγονταi στην περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη