3:30 τα ξημερώματα σήμερα Πέμπτη, οπαδοί του ΑΡΗ σταμάτησαν στα διόδια το λεωφορείο της ομάδας

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (27.01.2022) στα Μάλγαρα. Περίπου 80 οπαδοί του ΑΡΗ περίμεναν την αποστολή στα διόδια, σταμάτησαν το πούλμαν και… ζήτησαν εξηγήσεις για τον αποκλεισμό από την Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχικά, μίλησαν προς τους παίκτες της ομάδας και σε έντονο ύφος τους μετέφεραν την ενόχλησή τους, ενώ αναφέρθηκαν και στην αδυναμία τους να σκοράρουν σε τρία ματς κόντρα στη Λαμία, ακόμη και με πέναλτι.

«Δεν γίνεται να μην βάζετε γκολ στην Λαμία σε 3 παιχνίδια και να χάνετε 2 πέναλτι. Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα, δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε», ήταν τα λόγια τους στους παίκτες, οι οποίοι δεν απάντησαν. Κάποιοι από τους οπαδούς ζήτησαν να μάθουν από τους παίκτες εάν είναι απλήρωτοι ή εάν έχουν άλλα προβλήματα.

Στη συνέχεια μίλησαν με τον Άκη Μάντζιο ζητώντας από αυτόν να τους πει τι συμβαίνει και πώς εξηγεί τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Μετά από λίγα λεπτά, οι οπαδοί του ΑΡΗ άφησαν το πούλμαν να προχωρήσει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη