Αγριο λιντσάρισμα 52χρονου άνδρα, από οργισμένο όχλο


Σε μια υπόθεση που προκαλεί σοκ στην Ναύπακτο, ένας τσιγγάνος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και οι πληροφορίες λένε πως ο άτυχος άνδρας, είχε μόλις αποφυλακιστεί για φόνο.

Πρόκειται για έναν 52χρονο άνδρα, που αποφυλακίστηκε την Πέμπτη, 27.01.2022, στις 16:00 το απόγευμα από τις φυλακές του Μαλανδρίνου. Ο 52χρονος είχε φυλακιστεί πριν 20 χρόνια, για την δολοφονία με μαχαίρι ενός άλλου τσιγγάνου, γιου γνωστού κλαρινίστα.

Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, εξέτιε την ποινή του ως πολύ ήσυχος άνθρωπος, ενώ όταν τον ενημέρωσαν πως αποφυλακίζεται, έβαλε τα κλάματα.

Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ο 52χρονος πήγε στην Άμφισσα. Από εκεί πήρε το λεωφορείο και έφτασε στην Ναύπακτο, όπου κατευθύνθηκε στο σπίτι του, στον καταυλισμό. Όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι υπόλοιποι δεν είχαν ξεχάσει και δεν είχαν συγχωρέσει. Όταν τον είδαν, μαζεύτηκαν και του επιτέθηκαν άγρια, χτυπώντας τον με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Αυτή την στιγμή, ο 52χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν έχουν κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τον αδερφό ή κάποιον άλλον συγγενή του για να τον ενημερώσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη