Θεσσαλονίκη : 54χρονος γιατρός σε αναστολή και πατέρας 7χρονου, θύμα του κορωναϊού


Για 22 συνεχόμενα χρόνια εργάζονταν στο περιφερειακό ιατρείο της Γερακαρούς στο Δήμο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης ο 54χρονος γιατρός που νικήθηκε από τον κορωναϊό. 

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία για τις πολύτιμες υπηρεσίες που είχε προσφέρει στους συνανθρώπους του, αλλά και για τις απόψεις του κατά την υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Ο 54χρονος γενικός γιατρός που έφυγε χθες ζωή, αποτελεί ένα ακόμα από τα θύματα της πανδημίας. Παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 7 ετών πρωτοστάτησε όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν στις κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών για τον covid 19.

Μάλιστα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2021 βρίσκονταν σε αναστολή από την εργασία του, καθώς δεν είχε εμβολιαστεί. 

Ο 54χρονος νόσησε όμως από τον ιό κι έτσι τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Διασωληνώθηκε ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον κορωναϊό. Χθες άφησε την τελευταία του πνοή γεμίζοντας με πόνο την οικογένεια του αλλά και τους οικείους του.Η είδηση του θανάτου όμως του 54χρονου σκόρπισε θλίψη και στην δημοτική ενότητας της Γερακαρούς, καθώς από νωρίς το πρωί κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν στο ιατρείο προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι η ανάψουν ένα καντηλάκι στην μνήμη του 54χρονου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη