" Εκαψες φλάντζα, κάποτε θα δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος "Όπως δήλωσε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, «Δεν είναι σωματείο μου το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με έχει πείσει ότι έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ αλλά βαριέμαι να γραφτώ».


Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στον χώρο των ηθοποιών με τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ να αντιδρά εναντίον του.

Ο ηθοποιός ο οποίος δεν διαθέτει social media θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον Χρήστο Λούλη μέσω ενός κειμένου που έγραψε και έδωσε στον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Αυτό το κείμενο κριτικής στάλθηκε από τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, έναν αγωνιστή του θεάτρου. Λυπάμαι που άστοχες δηλώσεις οδηγούν σε τέτοιες σκληρές αντιδράσεις», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Aγαπητέ κύριε Λούλη. Είμαι λάτρης των ελληνικών παροιμιών και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και να εκτιμώ αυτούς που προσφέρουν στα κοινά κι όχι μόνο. Εκεί που είσαι ήμουν, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις. Το ταλέντο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και είναι υπό κρίση.

Το ήθος όμως είναι οδηγός ζωής. Επειδή διαβάζω να δηλώνεις απίστευτες ανοησίες, πρέπει να σου πω ότι πήρες το τιμόνι στραβά. Για πάρ’ το ίσα γιατί άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα. Αυτό το σωματείο που απαξιώνεις έχει μεγάλη ιστορία αγώνων και προσφοράς.

Όσο για τον πρόεδρο του, τον Σπύρο Μπιμπιλα εύχομαι να μην χρειαστεί να σου φέρει τρόφιμα για τα παιδιά σου. Που θα το κάνει δηλαδή. Κανείς δεν είναι άτρωτος στην δουλειά μας. Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλέφωνο να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!! Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Ένας απλός συνάδελφος (αν με δέχεσαι), Αλμπερτο Εσκενάζυ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη