«Στην Ελλάδα η λέξη παππούς είναι υποτιμητική, δεν θέλω να το ακούω από το εγγόνι μου»


Ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ένοπλη ληστεία με θύμα τον ίδιο, τη σχέση που έχει με τις κόρες του και το λόγο που κατηγορεί κάποιους πελάτες του και συναδέλφους του.

Όπως ανέφερε είχε δεχθεί εισβολή, με τους κακοποιούς να τον ακινητοποιούν και να τον φιμώνουν. «Εγώ δεν φοβήθηκα, αλλά σκεφτόμουν μην φοβηθούν οι ληστές και με πυροβολήσουν πάνω στον πανικό τους» σημείωσε και πρόσθεσε: «Όταν σου βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο, λες θα την τραβήξει την σκανδάλη;».

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε και για τη σχέση του με τις κόρες του, αποκαλύπτοντας ότι είναι περισσότερο «φίλοι». «Δεν μου εξομολογούνται τα πάντα, εγώ όμως το κάνω» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι το εγγόνι του προτιμά να τον φωνάζει «Ανδρέα» και όχι «παππού».

«Εδώ στην Ελλάδα η λέξη παππούς είναι υποτιμητική όπως την λένε, γι’ αυτό δεν θέλω να το ακούω από το εγγόνι μου» πρόσθεσε.

Για τις σχέσεις του με γυναίκες μικρότερης ηλικίας, ο Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε: «Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες. Θέλω να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους. Οι συνομήλικοί μου μού μεταφέρουν τα προβλήματά τους και δεν θέλω».

Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ότι δεν μετανιώνει για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως «ποτέ δεν είναι μόνος του».

Επίσης, μίλησε για τους γονείς του, και την επιθυμία του πατέρα του να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο, αλλά και για την επέμβαση που έκανε στη μητέρα του. «Όταν έφυγα στη Βραζιλία για ειδικότητα πέθανε ο πατέρας μου και δεν είδε ποτέ την επιτυχία που είχα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η μητέρα του δεν ήταν ποτέ καταπιεστική, όμως απαίτησε από τον ίδιο να την χειρουργήσει.

Τέλος, αναφέρθηκε στις επεμβάσεις που κάνουν κάποιες γυναίκες με άσχημο τελικό αποτέλεσμα. «Με ενοχλεί οτιδήποτε κάνουν οι γυναίκες και παραμορφώνουν το πρόσωπό τους, δεν είναι της αισθητικής μου» τόνισε και πρόσθεσε: «Κατηγορώ και τους πελάτες γιατί δεν έχουν αισθητική όταν αποδέχονται τον παραμορφωμένο εαυτό τους και τους συναδέλφους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη