" Το ζευγάρι που με λήστεψε, είχε και μωρό στην αγκαλιά "


" Το ζευγάρι που με λήστεψε, είχε και μωρό στην αγκαλιά "
Υπό την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας δύο άγνωστοι λήστεψαν οδηγό ταξί, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ο 47χρονος οδηγός κατήγγειλε την εις βάρος του ληστεία στην Άμεση Δράση και απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες. Με δηλώσεις του, στο newsit.gr, περιέγραψε όλα όσα έζησε.

«Το ζευγάρι με σταμάτησε χθες βράδυ γύρω στις 23:30 στην Μενεμένη. Είχαν μαζί τους το μωρό τους και μου είπαν ότι έπρεπε να το πάνε στο νοσοκομείο αλλά είχαν ξεχάσει στο σπίτι το βιβλιάριο υγείας, όποτε μου ζήτησαν να τους πάω στο σπίτι τους στον Δενδροπόταμο για να το πάρουν. Ο άντρας κάθισε δίπλα μου και η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά ήταν στο πίσω κάθισμα.»

«Όταν φτάσαμε στον Δενδροπόταμο στο σπίτι της γιαγιάς, όπως μου είπαν, ο άντρας έβγαλε μαχαίρι και μου ζήτησε να τους δώσω όσα χρήματα είχα. Τρόμαξα αλλά ήθελα να αμυνθώ. Με χτύπησε με γροθιές, μετά ήρθε από την πλευρά του οδηγού, αρχίσαμε να παλεύουμε, προσπαθούσα να αμυνθώ. Με χτυπούσε στο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν με χτύπησε και με το μαχαίρι αλλά δεν νομίζω. Μου έσκισε τα ρούχα, παλέψαμε.

Εγώ είχα προλάβει να πατήσω το κουμπί και να ενημερώσω το κέντρο και κάλεσαν την αστυνομία. Ο άντρας κατάφερε να μου αφαιρέσει 500 ευρώ που τα χρειαζόμουν για μια δουλειά και εξαφανίστηκαν. Τώρα βρίσκομαι στο νοσοκομείο, μου έχουν κάνει ράμματα στο πρόσωπο, έχω κατάγματα στη μύτη και μώλωπες, μάλλον όλα έγιναν από τις γροθιές. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά μας. Είμαστε όλη μέρα στους δρόμους και έχουμε να κάνουμε με αγνώστους που μπαίνουν κάθε μέρα στα αυτοκίνητα μας και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι άνθρωποι είναι.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη