"Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν υποστεί παρενόχληση, είναι και αυτές που το έχουν χρησιμοποιήσει"


Μια σπάνια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής "MEGA Καλημέρα" με την Ελεονώρα Μελέτη η Σαμπρίνα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Μιλώντας για την καραντίνα και όλα όσα δημιούργησε μέσα σε αυτή, η Σαμπρίνα αποκάλυψε την ενασχόλησή της με τη ροκ μουσική και το όνειρό που πραγματοποίησε κάνοντας μια ροκ μπάντα: "Δε σου κρύβω ότι ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα, να έχω μια ροκ μπάντα, να λέω ροκ τραγούδια και δεν είχα τη δυνατότητα να το κάνω σε χώρους που εμφανιζόμουν και σε μπουζούκια. Όχι ότι δεν μου άρεσε κι εκείνο αλλά αυτή είναι η πτυχή του εαυτού μου που δεν έχω επικοινωνήσει, δεν την ξέρουν και είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ".


"Οι εταιρίες μου έλεγαν να γίνω ξανθιά Barbie και sεxy. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι έτσι ακριβώς. Δεν ήμουν ούτε είμαι η γλυκιά Barbie. Καμία σχέση. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ. Είμαι πολύ χαλαρή. Θα έλεγα ότι είμαι ροκ και στη ζωή μου και σαν χαρακτήρας και σαν τρόπος ζωής γενικότερα" δήλωσε στην εκπομπή του MEGA η γνωστή τραγουδίστρια.

Για τις "δύσκολες" συνεργασίες και για το εάν έχει δεχτεί παρενόχληση ξεκαθάρισε: "Έχει τύχει να με δυσκολέψουν. Δεν ήταν παρενόχληση, αλλά αυτό το υποσχετικό του να γνωριστούμε καλύτερα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκμεταλλευτεί αυτές τις ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να το θέλουν, υπάρχουν κι άλλες που το έχουν χρησιμοποιήσει".

"Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού, νόμιζα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω και συμβουλευόμουν ένα ψυχίατρο. Κάναμε αρκετές συζητήσεις. Με βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσω πολλές κρίσεις πανικού" και συμπλήρωσε: "Ήταν μία δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Εκεί γύρω στα 24-25".

Για τη δημοσιότητα στη ζωή της σημείωσε: "Με κυνήγησαν πολύ οι παπαράτσι. Παλιότερα υπήρχε αυτό το 'να βγάλουμε το τι κάνεις', τώρα με το Instagram τα βγάζει ο καθένας μόνος του. Υπήρχε συμβουλή των εταιριών να κάνεις ένα ντουέτο και να βγουν φήμες”.

Για τη σχέση της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο δήλωσε: "Με τον Κώστα είχαμε σχέση. Μου έμαθε πολλά πράγματα. Ήμουν 19 στα 20. Ένα διάστημα είχαμε ψιλοχαθεί, αλλά γενικά χανόμασταν και βρισκόμασταν. Δεν θα ήταν δυνατόν με έναν άνθρωποι που με έχει βάλει στο χώρο, μου έχει δείξει και μου έχει μάθει πράγματα, να μην έχουμε καλή σχέση".

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει για τον γιο της και την απόφασή του να μείνει με τον μπαμπά του εκτός Αθηνών: "Η μαμά θέλει να είναι καλά ο γιος, να περνάει καλά και να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Να είναι ευτυχισμένος με ό,τι επιλέξει. Θεωρώ ότι πρέπει να μεγαλώνουν και με τους δύο γονείς. Δεν αφορά τα παιδιά η σχέση των δύο γονιών [...] Είναι στον Βόλο με τον μπαμπά του. Ο γιος μου επέλεξε να είναι με τον μπαμπά του, γιατί ήθελε να ασχοληθεί και με το μπάσκετ".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη