Ασθενής με κορωναϊό υπέγραψε για να φύγει από το Νοσοκομείο και κατέληξε

Ασθενής με κορωναϊό υπέγραψε για να φύγει από το Νοσοκομείο και κατέληξε
Έχασε τη ζωή του σήμερα ένας 63χρονος άνδρας που είχε προσβληθεί από κορωναϊό στην Κρήτη, λίγο πριν την εισαγωγή του σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το περιστατικό με τη νοσηλεία του 63χρονου είχε λάβει δραματικές διαστάσεις, καθώς ήταν αρνητής του κορωνοϊού και είχε αποπειραθεί να το σκάσει από το νοσοκομείο λίγες μέρες νωρίτερα.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας πριν από 20 ημέρες είχε αρχικά διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων. Ωστόσο, αρνούμενος να συνεχίσει την νοσηλεία του προσπάθησε να φύγει από το νοσηλευτικό ίδρυμα, με τις σκηνές που καταγράφηκαν στο νοσοκομείο να έχουν προκαλέσει την έκπληξη αρκετών ανθρώπων που είδαν το περιστατικό.

Γιατροί και νοσηλευτές κυνηγούσαν τον ασθενή προκειμένου να τον σταματήσουν και να τον πείσουν πως η υγεία του, αλλά και η ζωή του διατρέχουν πολύ σοβαρό κίνδυνο. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να τους απώθησε και να προσπάθησε να φύγει από το νοσοκομείο, ενώ ακόμη είχε την «πεταλούδα» στο χέρι του.

Τελικά, ο άνδρας υπέγραψε και έφυγε από το νοσοκομείο με δική του ευθύνη, αφού οι γιατροί τον ενημέρωσαν αναλυτικά για την κατάστασή του.

Σήμερα το πρωί ο 63χρονος μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση με τους γιατρούς να επιχειρούν την άμεση διασωλήνωσή του. Όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία για την μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, αφού στο νοσοκομείο Χανίων δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ, ο άνδρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε πριν καν προλάβει να μπει στο ασθενοφόρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη