"Οταν χώρισα με μια κοπέλα, μου την επεσε η μάνα της και κατεφυγα στην Αστυνομία"


"Οταν χώρισα με μια κοπέλα, μου την επεσε η μάνα της και κατεφυγα στην Αστυνομία"
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης και μίλησε τόσο για την πορεία του στον χώρο της μουσικής, όσο και για τις περιπτώσεις που είχε αντιμετωπίσει με εμμονικές θαυμάστριες.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και δήλωσε αρχικά ότι είχε δεχτεί μεγάλο ανταγωνισμό κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Βίωσα μεγάλο ανταγωνισμό, σε βαθμό που ενοχλεί, αυτό ήταν κι ο ένας λόγος που είχα σταματήσει. Έχει τύχει μέχρι και να μου χαμηλώσουν τα μικρόφωνα. Κάθε βράδυ, με το που έβγαινα, δεν άκουγα, άρχισα να έχω πρόβλημα με τη φωνή μου. Μπαίνει ο ηχολήπτης να ελέγξει τους ενισχυτές και είχαν βάλει κάποιες κοπέλες καρέκλες και τραπέζια μπροστά για να φτάσουν τους ενισχυτές και να με χαμηλώσουν την ώρα που θα βγω. Αυτές ήρθαν τελευταίες και καταιδρωμένες, όπως κι έμειναν σε όλη τους τη ζωή», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στην συνέχεια δήλωσε πως ίσως ένας λόγος ήταν και το ότι είχε βαρεθεί το τραγούδι. Βέβαια, δεν είχε και τις κατάλληλες προτάσεις για να ξαναβρεί το ενδιαφέρον του.

«Τα παράτησα. Είχα βαρεθεί και δεν είχα και τις κατάλληλες προτάσεις. Για μια δεκαετία δεν ασχολήθηκα. Έκανα μια εταιρία και έφυγα από τη νύχτα. Ασχολήθηκα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και μπορώ να έχω μία ασφάλεια πλέον στη ζωή μου», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για τις εμμονικές θαυμάστριες που του έχουν τύχει και τα πιο ακραία περιστατικά που έζησε στην καριέρα του.

«Είχα εμμονικές θαυμάστριες, μου έχει τύχει 2 ή 3 φορές και σε τέτοιο βαθμό που έφτασα να πάω στην αστυνομία. Μου έστελνε μηνύματα συνέχεια. Υπήρξα πολύ φίλος με την κόρη της μία περίοδο. Όταν σταμάτησε αυτό το φλερτ, μου την “έπεφτε” η μάνα. Κάποια στιγμή πέρασαν χρόνια, είχα ξεκινήσει τη σχέση μου με τη γυναίκα μου και εκείνη συνέχισε. Κατέληξα στην αστυνομία για να της κάνουν μια παρατήρηση», δήλωσε ο τραγουδιστής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη