Στα χέρια της Αστυνομίας το κτήνος, που ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε γυναίκες


Την Πέμπτη (20.1.2022) θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ο 46χρονος κατηγορούμενος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη. 
Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια για να προετοιμάσει την απολογία του. Κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν.

Ο 46χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραδόθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας καθώς τον καταζητούσαν από την Παρασκευή επειδή ξυλοκόπησε με απίστευτη αγριότητα τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

Η 40χρονη σύντροφός του δίνει μάχη στην εντατική να κρατηθεί στη ζωή, αφού τα χτυπήματα του 46χρονου της προκάλεσαν σοβαρά αιματώματα, με τους γιατρούς να νομίζουν στην αρχή ότι είχε τραυματιστεί σε τροχαίο.

Κυνικός ο 46χρονος στους αστυνομικούς
Ο κατηγορούμενος είπε ελάχιστα στους αστυνομικούς ενώ εμφανίστηκε αρκετά κυνικός, λέγοντας ότι «τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω. Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και την χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

Η στάση του μετά τα άγρια χτυπήματα κατά της συντρόφου του δείχνει ότι προσπάθησε με ψυχραιμία να κρατήσει απόσταση, αφού ειδοποίησε την αδερφή του αντί για την αστυνομία και κρατούσε το κινητό του κλειστό για να μην εντοπιστεί.
Επειδή, όμως, το παρελθόν του δείχνει πως πρόκειται για εξαιρετικά βίαιο άτομο (φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών), οι διαδικασίες κινήθηκαν γρήγορα και έτσι θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, αφού έλαβε 48ωρη προθεσμία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη