Σέρρες : Ανδρας αυτοκτόνησε, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊό


Σέρρες : Ανδρας αυτοκτόνησε, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊό
Φοβήθηκε αν και εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις θα κατάληγε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 47χρονου κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρός με τραύματα από καραμπίνα σε αγροτική περιοχή στην Ορεινή του Δήμου Σερρών.

Ο 47χρονος αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης 4 Ιανουαρίου και η δήλωση της εξαφάνισής του έγινε σήμερα το πρωί από την οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο άνδρας που ήταν αρραβωνιασμένος, έβαλε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του, όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορωναϊό, παρ’ ότι είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση.

Ο 47χρονος φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο, όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί. Ο κτηνοτρόφος στο άκουσμα της είδησης πως νοσεί, εξαφανίστηκε και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η σορός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.

Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απόφαση του άνδρα να βάλει τέλος στην ζωή του με ένα τόσο τραγικό τρόπο. Όλοι δηλώνουν ανάστατοι και δεν μπορούν να πιστέψουν, πως ο 47χρονος κτηνοτρόφος, που ζούσε στις Σέρρες, αλλά καθημερινά πήγαινε στο χωριό, όπου διατηρούσε την κτηνοτροφική του μονάδα, έβαλε τέλος στην ζωή τους μ’ ένα τέτοιο τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη