Τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης


Τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια για τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Έτσι, προσφέρεται στους πολίτες η δυνατότητα της ατομικής άσκησης σε ελεύθερους δημόσιους χώρους.

Τα τρία νέα υπαίθρια γυμναστήρια θα διαμορφωθούν το επόμενο διάστημα στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Τη σύμβαση για την προμήθεια των οργάνων εξωτερικού χώρου, με τα οποία θα εξοπλιστούν τα νέα πάρκα γυμναστικής, υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Τα νέα υπαίθρια δημοτικά γυμναστήρια πρόκειται να διαμορφωθούν στις Β’ και Γ’ Δημοτικές Κοινότητες, όπως και στη Δημοτική Ενότητα της Τριανδρίας, με τους αθλούμενους να μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν διάφορα όργανα από τροχούς «Τάι Τσι» μέχρι όργανα ιππασίας ή παράλληλες μπάρες.

Ήδη, πάρκα γυμναστικής εξωτερικού χώρου λειτουργούν στην περιοχή της νέας παραλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, στην πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού στην Τούμπα όπως και στο πάρκο Ξαρχάκου, στην περιοχή της ΧΑΝΘ, με μεγάλη επισκεψιμότητα.
ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη