15χρονος σκότωσε γονείς και αδελφό, για τους βαθμούς που πήρε στο σχολείο, στο Αλικάντε της Ισπανίας


15χρονος σκότωσε τους γονείς και τον αδελφό του, για τους βαθμούς που πήρε στο σχολείο, στο Αλικάντε της Ισπανίας
Ασύλληπτο έγκλημα στην Ισπανία με έναν 15χρονο να θεωρείται ύποπτος πως πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς και τον 10χρονο αδερφό του.

Ο λόγος για το μακελειό ήταν μια λογομαχία που είχε με τους γονείς του για τους κακούς βαθμούς του στο σχολείο, δήλωσαν οι αρχές στην Ισπανία.

Η τραγωδία, που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μια αγροτική περιοχή κοντά στο Έλτσε, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το Αλικάντε (νοτιοανατολικά), αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ από μια γυναίκα που πήγε στο σπίτι της οικογένειας καθώς δεν είχε νέα τους.
«Η αδελφή της μητέρας πήγε στο σπίτι, διότι δεν είχε κανένα νέο της οικογένειας και τότε ο ανιψιός της της είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον αδελφό του», εξήγησε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η αστυνομία εντόπισε τρεις σορούς μέσα στο σπίτι. Συνέλαβε έναν «ανήλικο ηλικίας 15 ετών», που έμεινε μόνος μέσα στο σπίτι με τα πτώματα, για τρεις ημέρες.

Ο 15χρονος είπε ότι «τσακώθηκε με τη μητέρα του για το θέμα των βαθμών του στο σχολείο», κατόπιν πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του για να τη σκοτώσει, πυροβολώντας στη συνέχεια τον 10χρονο αδελφό του και τελευταίο τον πατέρα του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη