Στην προσαγωγή υπόπτων για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, προχώρησε η Αστυνομία, αργά το βράδυ σήμερα Τετάρτη 1/2


Στην προσαγωγή υπόπτων προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου.
Τα τρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται. 
Η άμεση και επισταμένη προσπάθεια των Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπως όλα δείχνουν έφερε άμεσο αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το δρεπάνι, με το οποίο δέχτηκε επίθεση ο νεαρός.
Το δολοφονικό όπλο εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ, λίγα μέτρα μακριά από τον τόπου του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.
Οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή τους από το σημείο της δολοφονίας, ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους

Τι αναφέρει το πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 19χρονο
Τραύματα στα κάτω άκρα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εντόπισε η ιατροδικαστής στη σορό του 19χρονου που δολοφονήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατά την επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, εναντίον παρέας νεαρών, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστής έρευνας, διαπιστώθηκαν δύο τραύματα στον αριστερό κι ένα στον δεξί μηρό, τα οποία προκλήθηκαν από «νύσσον και τέμνον όργανο» και είχαν ως αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Τα παραπάνω τραύματα σε συνδυασμό με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις επέφεραν τον θάνατό του, είπε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστής του ΑΠΘ Λήδα Κοβάτση που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη