Θεσσαλονίκη : Ο 32χρονος Θανάσης Αλευρόπουλος, θύμα τροχαίου δυστυχήματος


Ο άτυχος Θανάσης Αλευρόπουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, ενώ πήγαινε στην εργασία του
Άλλος ένας νέος άνθρωπος, 32 ετών, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε μια μάντρα, σκοτώνοντας τον ακαριαία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Θανάσης Αλευρόπουλος πήρε το αυτοκίνητό του, ξεκινώντας από την Περαία, για να πάει στην εργασία του και να πιάσει βάρδια στις 4:00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Για άγνωστο λόγο, τον οποίο ερευνά η Τροχαία Θεσσαλονίκης, ο 32χρονος άντρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας στο ρεύμα προς την πόλη, στο ύψος της στροφής Πλαγιαρίου και έπεσε πάνω σε έναν μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.


Ο 32χρονος άντρας εργαζόταν ως τεχνικός ροής σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης και είχε ξεκινήσει να πάει να πιάσει βάρδια και να αλλάξει έναν συνάδελφό του. Οι συνάδελφοί του στο κανάλι είναι σοκαρισμένοι από τον τραγικό θάνατο του 32χρονου Θανάση, καθώς τον περίμεναν να πάει στη δουλειά.
Μάλιστα, επειδή αργούσε να πάει στο πόστο του, οι συνάδελφοί του τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο και οι αστυνομικοί τους ανακοίνωσαν τον θανατό του.

Ο άτυχος 32χρονος ήταν ηχολήπτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη